18 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalHaos total la Kosovo, după meciul cu România! Ce s-a întămplat la...

Haos total la Kosovo, după meciul cu România! Ce s-a întămplat la conferința de presă

Duminică, 8 septembrie, Federația de Fotbal din Kosovo a făcut un anunț surprinzător: trei jucători au fost excluși din lotul naționalei din cauza încălcării regulamentului stabilit de selecționer.

Trei jucători excluși și conferință de presă misterioasă

Jucătorii excluși sunt Edon Zhegrova, vedeta echipei, Florent Muslija și portarul Aro Muric. Se pare că Muric ar fi fost văzut într-un bar din Priștina în noaptea precedentă, ceea ce a contribuit la decizia de excludere.

În ciuda scandalului izbucnit, oficialii Federației de Fotbal din Kosovo au ales să nu comenteze situația. La conferința de presă premergătoare meciului cu Cipru, programat pentru luni, 9 septembrie, de la ora 19:00, selecționerul Franco Foda și căpitanul Amir Rrahmani, legitimat la Napoli, au evitat subiectul. Conferința a fost extrem de scurtă, durând sub cinci minute, iar întrebările legate de scandalul actual au fost complet ignorate de cei doi.

„În cursul zilei de astăzi (n.r. – 8 septembrie), odată cu decizia comună a selecționerului Franco Foda și a Federației de Fotbal din Kosovo, trei jucători au fost excluși din echipa națională. Potrivit FFK, aceștia au încălcat regulile stabilite de selecționerul Foda și staff-ul echipei naționale”, a raportat presa din Kosovo, inclusiv Gazeta Express.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

O nouă avertizare cod roșu, exact în zonele lovite de viituri. O parte din județul Tulcea va fi sub cod portocaliu

Codul roșu de inundații pe râuri din Galați și Vaslui a fost prelungit până luni Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, de duminică,...

Fetiță de trei luni, moartă într-un incendiu

O fetiță de trei luni a murit sâmbătă, după ce locuința în care se afla, în satul Poienile Zagrei, comuna Zagra din judeţul Bistriţa-Năsăud,...

Avertizare MAE pentru Austria: Cod roșu de vreme nefavorabilă

Austria lovită de ninsori, la mijloc de septembrie, după inundații devastatoare ca în România, Polonia sau Cehia Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se...
Ultima oră
Pe aceeași temă