21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Eva Gini, noua senzație a presei sportive din Italia. Este...

GALERIE FOTO. Eva Gini, noua senzație a presei sportive din Italia. Este „rivala” Diletta Leotta

Se pare că jurnalistele italience au cel mai mare succes atunci când vine vorba de a capta atenția fanilor sportului. După Diletta Leotta, iată că vine rândul altei prezentatoare să facă furori. Frumoasa Eva Gini este noua senzație de la Inter Milano TV, iar fanii o aseamănă cu o zeiță.

Popularitatea Evei este într-o ascensiune rapidă și chiar amenință notorietatea Dilettei Leotta, una dintre cele mai apreciate personalități de televiziune din Italia, care în prezent are o relație cu portarul Loris Karius și urmează să devină mamă.

După ce și-a început cariera ca stagiară în iulie 2016 și apoi a lucrat pentru Gazzetta dello Sport și Mediaset, Eva Gini se străduiește să își facă un renume în industria competitivă a jurnalismului sportiv, având ca principal atu frumusețea sa răvășitoare. Formele sale de invidiat și zâmbetul perfect au făcut-o una dintre cele mai dorite femei din Italia, astfel că jobul de prezentatoare la Inter TV, postul oficial al formației Internazionale Milano, i se potrivește ca o mănușă. Înaintea partidelor importante, Eva dezbate subiectele importante în studio cu diferiți foști mari fotbaliști. În trecut, aceasta l-a avut invitat în emisiune chiar și pe Walter Zenga, fostul antrenor de la Steaua și Dinamo.

De asemenea, blondina face ravagii și pe rețelele de socializare, unde este urmărită de sute de mii de personae, care o aseamănă chiar cu o zeiță. Tânăra prezentatoare nu se sfiește să pozeze senzual pentru fani, fotografiile ei adunând sute de comentarii admirative. Răspunzând la o fotografie de pe Instagram cu italianca aflată pe plajă, un urmăritor i-a scris: „Ce frumos. Ești într-adevăr ca o adevărată zeiță.” Un alt fan a comentat la aceeași fotografie: „Ești absolut superbă și pur și simplu irezistibilă”.

Pe lângă instantaneele sexy, Eva distribuie și fotografii din timpul jobului de jurnalist sportiv. Într-una dintre pozele postate pe Instagram, frumoasa blondă apare sărutând trofeul Supercupei Italiei, după meciul câștigat de Inter contra celor de la AC Milan, scor 3-0.

În ceea ce privește viața sa personală, presa din Italia a relatat că Eva a fost observată în repetate rânduri petrecând timp alături de Iker Casillas, legendarul jucător al echipei Real Madrid. Însă acestea sunt pure speculații, neexistând nicio confirmare oficială că între cei doi e o relație. Totuși, recent fostul portar spaniol s-a despărțit de Sara Carbonero, alături de care are doi copii.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Eroul de la Năstasia

Dragul nostru Ilie Năstase, cunoscut mai ales pentru câteva voleuri luate de la poliție fiind prins băut la volan, dar și pentru schimbarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă