17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Decizia unui model OnlyFans după victoria istorică obținută de FC...

GALERIE FOTO. Decizia unui model OnlyFans după victoria istorică obținută de FC Liverpool

Saskia Jade, un binecunoscut model Babestation, le-a oferit fanilor o reducere de 50% din prețul abonamentului la contul de OnlyFans, după ce FC Liverpool, formația sa favorită, a distrus-o pe Manchester United cu 7-0.

Liverpool a învins-o pe marea rivală Manchester United cu 7-0, într-un meci de povestit nepoților, iar Saskia, o fană înfocată a echipei antrenate de Jurgen Klopp, a găsit un mod inedit de a celebra victoria istorică. Bruneta și-a incitat fanii cu o poză obraznică, la a cărei descriere a notat: „50% reducere pentru victoria LFC, link în bio.”

La începutul sezonului, în cadrul unei emisiuni TV, Saskia a declarat: „Sunt fan Liverpool de când aveam vreo zece ani.”

Aceasta a ținut să contrazică vocile răutăcioase, care o acuză că, de fapt, caută doar atenția bărbaților: „Cel mai mult aștept cu nerăbdare să mi se ofere un spațiu, ca femeie, pentru a vorbi despre fotbal și pentru a-mi arăta pasiunea pentru el. Este foarte ușor, mai ales în industria în care lucrez, ca oamenii să creadă că îmi place fotbalul pentru atenția masculină, când, de fapt, eu iubesc cu adevărat echipa asta (n.r. FC Liverpool).”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu ironic la întrebarea dacă împarte același bazin electoral cu Mircea Geoană: Nu l-am găsit acolo

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, consideră că o eventuală candidatură a fostului secretar general al NATO, Mircea Geoană la funcţia de...

Un pod peste Tisa de la granița cu Ucraina intră în reparații capitale

Podul peste Tisa intră în reparaţii. De luni vor fi restricţii, timp de 30 de zile, între orele 10.00-15.00. În baza studiilor făcute de către...

VIDEO Cum au lăsat „tricolorii“ vestiarele stadionului din Priștina. „Echipa României a fost aici“

Echipa națională a României a lăsat vestiarele stadionului pe „Fadil Vokrri” din Priștina, capitala Kosovo, acolo unde a avut loc meciul UEFA Nations League,...
Ultima oră
Pe aceeași temă