13 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalFostul star al lui Manchester United, Anderson, condamnat la închisoare!

Fostul star al lui Manchester United, Anderson, condamnat la închisoare!

Fostul jucător de fotbal Anderson, cunoscut pentru perioada sa la Manchester United, a fost condamnat la închisoare din cauza neplății pensiei alimentare.

Decizia instanței prevede că Anderson va trebui să stea 30 de zile în închisoare sau să achite suma de 45.000 de lire sterline.

Anderson, în vârstă de 36 de ani, s-a retras din activitate în septembrie 2019 după o ultimă aventură la Adana Demirspor în Turcia. Condamnarea sa vine după ce a fost dat în judecată de fosta parteneră pentru neplata pensiei alimentare. Judecătorii au decis că jucătorul brazilian trebuie să achite suma de 45.000 de lire sterline sau să își ispășească pedeapsa în închisoare.

Anderson a fost opțiunea de a-și ispăși pedeapsa într-un regim „semi-deschis”, ceea ce înseamnă că va putea lucra și studia în afara închisorii pe timpul zilei, dar va trebui să revină în celulă pe timp de noapte.

Cariera de fotbalist și problemele ulterioare

Anderson a fost un jucător promițător în tinerețe, fiind transferat de Manchester United în 2007 pentru suma de 31.500.000 de euro. În sezonul 2007/2008, a fost ales cel mai bun tânăr jucător din lume – „Golden Boy” – și a contribuit la câștigarea titlului de campioană în Premier League și a Ligii Campionilor cu „Diavolii Roșii”.

Cu toate acestea, cariera sa a fost marcată de controverse și probleme personale. După plecarea de la Manchester United în februarie 2015, Anderson a mai jucat la echipe precum Internacional, Coritiba și Adana Demirspor înainte de a se retrage. În 2020, a fost implicat într-un alt scandal, fiind acuzat de spălare de bani în valoare de 4,7 milioane de lire sterline prin criptomonede.

Anderson a recunoscut că a fost ajutat de Cristiano Ronaldo în timpul petrecut la Manchester United. El a declarat că Ronaldo l-a „adoptat”, oferindu-i loc de dormit în casa sa, transport la antrenamente și alte facilități. Anderson a descris această perioadă ca fiind extrem de benefică pentru dezvoltarea sa profesională.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...
Ultima oră
Pe aceeași temă