21.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSportFotbalPrestație dezamăgitoare pentru Florinel Coman la Al-Gharafa! Românul a ieșit accidentat

Prestație dezamăgitoare pentru Florinel Coman la Al-Gharafa! Românul a ieșit accidentat

Florinel Coman, fost jucător al FCSB, a avut un meci dificil în Qatar Stars League, încheind partida cu o accidentare și o notă sub așteptări, în remiza obținută de echipa sa, Al-Gharafa, în fața liderului Al Duhail.

În cadrul etapei din Qatar Stars League, Al-Gharafa a reușit un egal neașteptat în deplasare, scor 1-1, împotriva liderului Al Duhail, antrenat de francezul Christophe Galtier. Deși rezultatul a adus o oarecare satisfacție echipei, Florinel Coman a avut o zi mai puțin reușită, ieșind accidentat în minutul 61. După ce Al Duhail a deschis scorul cu șase minute înainte de înlocuirea lui Coman, Al-Gharafa a reușit să egaleze pe finalul jocului, în minutul 87.

Evoluție modestă și accidentare pentru Florinel Coman

Coman, care a fost transferat la Al-Gharafa de la FCSB în schimbul sumei de 5 milioane de euro, a obținut o notă de 6,3 pentru evoluția sa, cea mai mică dintre jucătorii formației qatareze. În prima repriză, el a avut o șansă importantă de a marca, încercând să trimită mingea în vinclu din lovitură liberă, însă șutul său a trecut pe lângă poartă.

În clasamentul din Qatar Stars League, Al-Gharafa ocupă poziția a patra, cu un total de 12 puncte acumulate în opt etape, iar echipa va continua cu un meci pe teren propriu împotriva formației Al-Arabi. De asemenea, în competiția asiatică Liga Campionilor, Al-Gharafa se află pe locul 7, având trei puncte din trei meciuri. Pentru următoarea confruntare din Liga Campionilor Asiei, echipa va întâlni Persepolis, pe 4 noiembrie, într-un meci care va avea loc la Teheran.

Pe lângă meciurile sale de club, Florinel Coman se află pe lista de jucători străini convocați de selecționerul României, Mircea Lucescu, pentru două meciuri din Liga Națiunilor, împotriva reprezentativelor Kosovo, pe 15 noiembrie, și Cipru, pe 18 noiembrie.

Florinel Coman, care a marcat de două ori pentru Al-Gharafa în acest sezon, ambele goluri fiind înscrise în luna august în partida cu Al Rayyan.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Libanul sesizează ONU după moartea a trei jurnaliști în atacuri israeliene

Libanul a depus luni o plângere la Consiliul de Securitate al ONU cu privire la "atacurile israeliene" asupra jurnaliștilor, în urma decesului a trei...

Moment emoţionant la concertul lui Adele din Las Vegas! De ce s-a întrerupt concertul

În cadrul concertului său din Las Vegas, Adele a trăit un moment de mare emoție atunci când a remarcat-o în public pe Celine Dion,...

Tragedie în Mehedinți: un bărbat decedat și fiul său grav rănit într-un accident teribil

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Mehedinți, unde un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața, iar fiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă