31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Tănase, surprins de rezultatul cu RFS: „Nu mă așteptam la un...

Florin Tănase, surprins de rezultatul cu RFS: „Nu mă așteptam la un scor așa mare, dar e meritat”

FCSB a obținut o victorie clară cu 4-1 în fața letonilor de la RFS, în primul meci din faza grupelor Europa League, o performanță care a surprins chiar și pe unul dintre liderii echipei, Florin Tănase.

Atacantul, care a intrat la pauză și a avut o contribuție importantă la două dintre golurile marcate de FCSB, a declarat după meci că nu se aștepta la un asemenea rezultat, dar consideră că victoria a fost pe deplin meritată.

Florin Tănase: „Cu siguranță, domnul Becali este fericit”

Florin Tănase a intrat pe teren la pauza meciului, înlocuindu-l pe David Miculescu, și a avut un impact imediat, contribuind la fazele ambelor goluri marcate de căpitanul Darius Olaru. Atacantul a recunoscut că scorul final, de 4-1, a fost neașteptat pentru el: „Nu mă așteptam la un scor așa mare, dar am făcut un meci bun și meritam.

M-am simțit bine, gazonul a fost bun, ne simțim bine pe Arenă. O atmosferă incredibilă, le mulțumim fanilor că au venit la o oră târzie.

Asta demonstrează cât de iubită este această echipă. Cu siguranță că și domnul Becali este fericit”, a spus Florin Tănase după meci.

Acesta a reușit să păstreze o atitudine relaxată și a făcut o glumă atunci când a fost întrebat care dintre goluri i-a plăcut cel mai mult: „Trei am văzut, că la unul eram pe jos. Toate au fost goluri frumoase și importante”.

Tănase: „E obligatoriu să luăm puncte cu Sepsi”

Victoria categorică din Europa League nu poate însă masca dificultățile pe care FCSB le întâmpină în campionatul intern, unde echipa se află pe locul 13. Florin Tănase a subliniat importanța de a obține rezultate bune și în competiția internă și a recunoscut că echipa trebuie să abordeze meciurile din Liga 1 cu aceeași determinare: „Putem arăta aceeași față și la meciurile din campionat. Este obligatoriu să luăm puncte cu Sepsi, ne dorim asta, dar trebuie să și putem, cu siguranță nu ne va aștepta un meci ușor. Trebuie să tratăm partida ca și meciul din această seară”.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Irlanda amendează Meta cu 91 de milioane de euro pentru o încălcare a datelor din UEDublin, IRL – 27 septembrie 2024, ora 11:51

Un regulator irlandez care ajută la supravegherea protecției datelor în Uniunea Europeană a anunțat vineri că a amendat Meta, compania deținătoare a Facebook, cu...

Vine și recompensa după victoria cu RFS! Ce suma va câștiga FCSB în urma victoriei din Europa League

FCSB a învins RFS cu 4-1 în Europa League și ocupă locul 2 în clasament, având 3 puncte, la egalitate cu Ajax Amsterdam. Echipa FCSB,...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...
Ultima oră
Pe aceeași temă