19.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalFlorin Tฤƒnase avertizeazฤƒ adversarele din Europa League: โ€žNu vor avea un meci...

Florin Tฤƒnase avertizeazฤƒ adversarele din Europa League: โ€žNu vor avea un meci uศ™or cu noiโ€

FCSB a รฎnvins PAOK cu 1-0 รฎn Grecia, รฎn cadrul etapei a doua din faza ligii Europa League, ศ™i sperฤƒ la calificarea รฎn primฤƒvara europeanฤƒ.

Atacantul Florin Tฤƒnase, unul dintre liderii echipei, a transmis un mesaj puternic adversarilor din competiศ›ie.

Florin Tฤƒnase: โ€žCei care vor juca cu noi ศ™tiu cฤƒ nu vor avea un meci uศ™orโ€

Florin Tฤƒnase, รฎn vรขrstฤƒ de 29 de ani, a contribuit semnificativ la succesul FCSB รฎn deplasarea de la Salonic. Atacantul a evoluat timp de 64 de minute, fiind รฎnlocuit de Octavian Popescu, รฎnsฤƒ a lฤƒsat o impresie solidฤƒ ศ™i a evidenศ›iat, รฎntr-o declaraศ›ie de dupฤƒ meci, determinarea echipei sale de a merge cรขt mai departe รฎn Europa League.

โ€žAm jucat contra unui adversar foarte bun, cu jucฤƒtori de calitate, dar suntem fericiศ›i cฤƒ am reuศ™it sฤƒ obศ›inem a doua victorie„, a spus Tฤƒnase. De asemenea, atacantul a subliniat cฤƒ echipa sa se aศ™tepta la un meci dificil, dar a fost pregฤƒtitฤƒ sฤƒ lupte pรขnฤƒ la capฤƒt: โ€žรŽn ziua de astฤƒzi, oricine poate cรขศ™tiga cu oricine. De ce sฤƒ nu ne aศ™teptฤƒm?„.

Victoria din Grecia a venit dupฤƒ un alt succes important, cel cu RFS, iar Florin Tฤƒnase considerฤƒ cฤƒ echipa sa a reuศ™it sฤƒ contrazicฤƒ aศ™teptฤƒrile iniศ›iale, รฎn condiศ›iile รฎn care mulศ›i nu le acordau ศ™anse mari: โ€žNimeni nu ne dฤƒdea vreo ศ™ansฤƒ, dar cu siguranศ›ฤƒ, cei care vor juca cu noi ศ™tiu cฤƒ nu vor avea un meci uศ™or„, a adฤƒugat Tฤƒnase.

Dupฤƒ aceste douฤƒ victorii, FCSB se aflฤƒ รฎntr-o poziศ›ie favorabilฤƒ รฎn faza ligii, iar gรขndurile jucฤƒtorilor se รฎndreaptฤƒ deja cฤƒtre fazele eliminatorii. Cu toate acestea, Tฤƒnase a fฤƒcut apel la prudenศ›ฤƒ ศ™i concentrare pentru urmฤƒtoarele meciuri: โ€žNormal cฤƒ te gรขndeศ™ti mai departe, dupฤƒ ce faci 6 puncte รฎn primele douฤƒ meciuri. Dar trebuie sฤƒ rฤƒmรขnem cu picioarele pe pฤƒmรขnt, sฤƒ jucฤƒm la fel ca pรขnฤƒ acum, sฤƒ dฤƒm totul pe teren ศ™i sฤƒ obศ›inem cรขt mai multe puncte„, a รฎncheiat el.

Programul FCSB รฎn Europa League:

  • 24 octombrie 2024: Rangers –ย FCSB, ora 22:00
  • 7 noiembrie 2024:ย FCSBย – Midtjylland, ora 19:45
  • 28 noiembrie 2024:ย FCSBย – Olympiakos, ora 22:00
  • 12 decembrie 2024: Hoffenheim –ย FCSB, ora 19:45
  • 23 ianuarie 2025: Qarabag –ย FCSB, ora 19:45
  • 30 ianuarie 2025:ย FCSBย – Manchester United, ora 22:00
Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

TVA de 25%?ย Ce ar putea include reforma fiscalฤƒ pentru 2025

Reforma fiscalฤƒ pregฤƒtitฤƒ pentru 2025 include, รฎn majoritatea scenariilor analizate, o creศ™tere a TVA-ului, potrivit informaศ›iilor obศ›inute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Aceastฤƒ posibilitate...

TVA de 25%?ย Ce ar putea include reforma fiscalฤƒ pentru 2025

Reforma fiscalฤƒ pregฤƒtitฤƒ pentru 2025 include, รฎn majoritatea scenariilor analizate, o creศ™tere a TVA-ului, potrivit informaศ›iilor obศ›inute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Aceastฤƒ posibilitate...

Viktor Orban avertizeazฤƒ cฤƒ UE se รฎndreaptฤƒ cฤƒtre un „rฤƒzboi rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri cฤƒ Uniunea Europeanฤƒ riscฤƒ sฤƒ intre รฎntr-un "rฤƒzboi rece economic" cu China, รฎn contextul pregฤƒtirilor blocului european...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ