20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Maxim a devenit cetățean de onoare al Hunedoarei

Florin Maxim a devenit cetățean de onoare al Hunedoarei

Florin Maxim, antrenorul care a condus-o pe Corvinul Hunedoara spre fantasticul succes din Cupa României, a primit luni titlul de „Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara”.

În cadrul unei şedinţe a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, jucătorii echipei şi stafful tehnic au primit diplome de excelenţă pentru contribuţia adusă la obţinerea acestei performanţe.

„Am găzduit astăzi una dintre cele mai emoţionante şedinţe ale Consiliului Judeţean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echipe care ne-a făcut mândri că suntem locuitori ai judeţului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este această echipă frumoasă, talentată şi motivată care ne-a adus cea mai mare bucurie prin câştigarea Cupei României la fotbal, ediţia 2024”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

De numele antrenorului Florin Maxim se leagă cea mai importantă performanţă din istoria de 103 ani a fotbalului din Hunedoara: câştigarea Cupei României.

Până în prezent, Florin Maxim a adunat 105 meciuri ca antrenor principal al Corvinului Hunedoara, în toate competiţiile, având un bilanţ de 79 de victorii, 16 remize şi 10 înfrângeri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă