14.3 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFanii români își pot achiziționa bilete pentru meciurile cu Kosovo și Cipru!

Fanii români își pot achiziționa bilete pentru meciurile cu Kosovo și Cipru!

Începând de vineri, 18 octombrie, fanii echipei naționale de fotbal a României vor avea ocazia să își achiziționeze bilete pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, care vor avea loc pe Arena Națională în luna noiembrie.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că biletele pentru cele două partide vor fi disponibile online, oferind astfel suporterilor posibilitatea de a-și rezerva locurile pentru meciurile decisive împotriva Kosovo și Ciprului. Primul meci va avea loc pe 15 noiembrie, când România va înfrunta Kosovo, urmat de confruntarea cu Cipru, pe 18 noiembrie. Ambele partide sunt programate să înceapă la ora 21:45 și se vor desfășura pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară.

Bilete pentru meciurile decisive cu Kosovo și Cipru

Prețul biletelor este accesibil, începând de la 35 de lei pentru locurile de la peluze și 60 de lei pentru locurile de la tribune. Pentru cei care doresc o experiență mai exclusivistă, biletele VIP sunt disponibile începând de la 300 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare pe platformele online bilete.frf.ro, bilete.ro și în aplicația mobilă „Tricolorii”, disponibilă pe App Store și Google Play.

Federația a mai anunțat că toți copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în Family Zone, sectoarele speciale dedicate familiilor, atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2. Pentru aceștia, va fi necesară obținerea unui bilet cu valoare 0 lei, iar datele copiilor trebuie introduse în platforma de ticketing pentru eliberarea biletelor. Fiecare comandă pentru Family Zone poate include până la cinci bilete, oferind astfel posibilitatea familiilor de a veni împreună la stadion.

Intrare gratuită pentru copiii sub 14 ani

România intră în această dublă decisivă din postura de lider al grupei din Liga Națiunilor, cu un parcurs perfect până acum: patru victorii din tot atâtea meciuri. Adversara principală pentru câștigarea grupei este Kosovo, care se află pe locul doi, cu 9 puncte. Meciul cu Kosovo este crucial, iar tricolorii trebuie să evite o înfrângere la peste trei goluri pentru a-și păstra prima poziție și pentru a promova în Liga B.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Lavoarele supradimensionate – Când și de ce să le alegi în baia ta? 

Lavoarele supradimensionate devin din ce în ce mai populare în designul băilor moderne. Și nici nu e de mirare, deoarece aceste piese nu...

Percheziții domiciliare în Gorj și Vâlcea într-un caz de pornografie infantilă

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vâlcea, împreună cu poliţişti din cadrul S.C.C.O. Vâlcea au...

Gitanas Nauseda, președintele Lituaniei, îndeamnă statele UE să susțină „Planul de victorie” al Ucrainei

Preşedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, unul dintre cei mai mari susţinători ai Ucrainei în Uniunea Europeană, le-a solicitat joi partenerilor săi europeni să accepte cererile...
Ultima oră
Pe aceeași temă