18.9 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalEugen Neagoe, favorit pentru preluarea unui club din Superligă! Unde poate ajunge...

Eugen Neagoe, favorit pentru preluarea unui club din Superligă! Unde poate ajunge fostul antrenor al lui Dinamo

Eugen Neagoe, favorit pentru înlocuirea lui Andrei Prepeliță la Gloria Buzău

Eugen Neagoe este în prezent principala opțiune pentru a-l înlocui pe Andrei Prepeliță în funcția de antrenor al echipei Gloria Buzău, care se află pe ultima poziție în Superligă, având doar 5 puncte după primele 8 etape. Soarta lui Prepeliță urmează să fie decisă într-o ședință a Comitetului Director al clubului.

Gloria Buzău are o singură victorie în campionat obținută în deplasarea de pe 27 iulie, cu Poli Iași, scor 2-1.

Schimbări iminente după eșecul cu Unirea Slobozia

Eșecul recent al Gloriei Buzău în fața Unirii Slobozia, cu 1-2, a accelerat discuțiile privind schimbarea antrenorului. Eugen Neagoe, liber de contract din luna mai după perioada petrecută la FC Argeș în liga secundă, este favorit pentru a prelua echipa, conform informațiilor disponibile.

Dacă va fi numit, Neagoe va avea la dispoziție pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale pentru a pregăti echipa înainte de următorul meci din campionat, programat pe 14 septembrie împotriva Oțelului Galați.

Eugen Neagoe a mai antrenat în trecut pe Universitatea Craiova, Pandurii, Dinamo, Sepsi și Universitatea Cluj. Ultima oară, fostul tehnician a fost pe banca celor de la FC Argeș, în liga a doua, dar nu a reușit să își îndeplinească obiectivul de a promova în prima ligă.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Comisarul Thierry Breton își anunță demisia cu doar o zi înainte de prezentarea noii Comisii Europene

Thierry Breton, comisarul european pentru Piața Internă și Servicii, a demisionat neașteptat cu doar 24 de ore înainte ca președinta Comisiei Europene, Ursula von...

Importurile de gaze ale României au crescut cu aproape 6%, în primele şapte luni din 2024

Producţia de gaze s-a majorat cu 1,4% anul trecut România a importat, în primele şapte luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de...

Comisarul Thierry Breton își anunță demisia cu doar o zi înainte de prezentarea noii Comisii Europene

Thierry Breton, comisarul european pentru Piața Internă și Servicii, a demisionat neașteptat cu doar 24 de ore înainte ca președinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă