16.2 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDaniel Paraschiv a marcat primul său gol pentru Real Oviedo! - VIDEO

Daniel Paraschiv a marcat primul său gol pentru Real Oviedo! – VIDEO

Daniel Paraschiv, atacantul monitorizat atent de selecționerul Mircea Lucescu, a reușit primul său gol în tricoul lui Real Oviedo, echipa din liga secundă a Spaniei.

Reușita a venit la doar 13 minute după ce a fost introdus pe teren de antrenorul Javier Calleja, în victoria cu 4-1 împotriva lui Mirandes.

Paraschiv, aflat la prima sa experiență în străinătate, a jucat doar 90 de minute în total în cele șapte meciuri de până acum pentru Real Oviedo. Totuși, atacantul de 24 de ani a marcat un gol superb în minutul 82, reluând spectaculos cu capul o lovitură liberă din partea stângă.

Șapte meciuri, un gol pentru Daniel Paraschiv

Oviedo l-a transferat pe atacantul român în această vară de la FC Hermannstadt pe suma de 700.000 de euro.

Golul său vine într-un moment crucial, deoarece Paraschiv este monitorizat de selecționerul României, Mircea Lucescu. Acesta a fost inclus pe lista preliminară pentru meciurile trecute ale naționalei României, dar nu a prins lotul final. Totuși, evoluția sa din Spania ar putea să-l aducă mai aproape de o nouă convocare la echipa națională.

Paraschiv a debutat pentru România în 2022, într-un amical cu Moldova, în care a reușit să înscrie din penalty. Cu 31 de goluri pentru Hermannstadt în palmares, atacantul așteaptă un nou semn din partea lui Lucescu, fiind considerat o opțiune promițătoare pentru viitorul naționalei.

Real Oviedo, club la care au mai jucat români ca Marius Lăcătuș, ar putea fi locul perfect pentru Paraschiv să-și dezvolte cariera și să devină o soluție viabilă pentru echipa României, care momentan duce lipsă de atacanți.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Coaliția ajunsă la menopauză – Academia Catavencu

Cum era de așteptat, liberalii s-au frecat, s-au scălâmbăiat, s-au dat de ceasul morții, s-au indignat, s-au ascuns pe după batistuțe și, în...

Sondaj Insomar-Avangarde: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale

Liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, sunt principalii favoriți pentru a ajunge în turul doi al alegerilor parlamentare, potrivit unui sondaj...

Revenire spectaculoasă a lui Real Madrid pe teren propriu cu Borussia Dortmund: 5-2(0-2)

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 5-2, după ce a fost condusă cu 2-0, marţi seara, pe Stadionul...
Ultima oră
Pe aceeași temă