22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo, de neoprit! Portughezul a doborât un nou record, la 39...

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Portughezul a doborât un nou record, la 39 de ani

Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” pentru Al Nassr în victoria cu 4-2 împotriva lui Al Ittihad și a stabilit un nou record de goluri marcate într-un sezon în prima ligă saudită de fotbal.

„Nu urmăresc recordurile, ci recordurile mă urmăresc pe mine”, a scris pe platforma X portughezul de 39 de ani, care a încheiat sezonul din postura de golgheter în Saudi Pro League, cu 35 de goluri, unul mai mult decât performanţa reuşită de Abderrazak Hamdallah în sezonul 2018-2019, chiar în culorile lui Al Nassr.

Al Nassr, la care Ronaldo a venit în decembrie 2022, a terminat sezonul pe locul al doilea în clasament, la 14 puncte de campioana Al Hilal.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă