14.3 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăSportFotbalBarcelona colaborează cu Coldplay pentru El Clasico! Cum arată echipamentul special al...

Barcelona colaborează cu Coldplay pentru El Clasico! Cum arată echipamentul special al catalanilor

FC Barcelona și trupa britanică de rock Coldplay și-au unit forțele într-o colaborare surprinzătoare, grație parteneriatului clubului catalan cu platforma Spotify.

Numele trupei va apărea pe tricourile Barcelonei în meciul de top contra Real Madrid, programat pe 26 octombrie.

Coldplay pe tricourile Barcelonei în El Clasico

FC Barcelona a prezentat recent noua colaborare cu celebra formație Coldplay, cu ocazia meciului de pe 26 octombrie împotriva rivalilor de la Real Madrid. Coldplay este cel mai recent nume dintr-o serie de artiști care au apărut pe echipamentele catalanilor, după Rosalia, Drake, Karol G și The Rolling Stones, ca parte a parteneriatului cu Spotify. Logo-ul Coldplay va fi vizibil pe tricourile Barcelonei, într-o manieră specială, în cadrul uneia dintre cele mai așteptate confruntări ale sezonului.

Logo-ul ales de Coldplay pentru echipamentul Barcelonei este inspirat de cel mai nou album al formației, intitulat „Moon Music”. Elementele grafice prezente pe echipament sunt formate din literele care compun numele trupei, având forma unei luni, un detaliu care reflectă titlul recentului album. Această colaborare creativă își va face debutul într-un moment important al sezonului, chiar în El Clasico, unul dintre cele mai mari derby-uri din fotbalul mondial.

Parteneriatul cu Spotify, început în martie 2022, a adus Barcelonei oportunitatea de a expune pe tricouri diferiți artiști de renume mondial. Colaborările anterioare au fost un succes, iar acum, Coldplay va beneficia de această vizibilitate globală, mai ales în contextul unui meci de o asemenea anvergură.

Meci crucial în lupta pentru titlu

El Clasico din acest sezon vine într-un moment în care Barcelona și Real Madrid sunt despărțite de doar trei puncte în clasamentul La Liga, ceea ce adaugă și mai multă tensiune confruntării. Până la meciul direct, ambele echipe vor mai disputa câte două meciuri dificile, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

Barcelona va întâlni Sevilla pe teren propriu și va primi vizita puternicei echipe Bayern Munchen, în timp ce Real Madrid va juca împotriva Celta Vigo și va reedita finala sezonului trecut din Liga Campionilor, într-un duel cu Borussia Dortmund.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Eduard Novak și Elisabeta Lipă au pornit o dispută în online privind premiile de după JO 2024

Modul de aplicare a normelor pentru recompensarea sportivilor şi personalului din federaţii în urma performanţelor obţinute la Jocurile Olimpice de la Paris a iscat...

Câțiva zeci de urmași ai românilor expulzați în urma Dictatului de la Viena din 1940 au protestat în fața Prefecturii Satu Mare

Circa 50 de urmaşi ai românilor expulzaţi în urma Dictatului de la Viena din 1940 - prin care România a fost nevoită să cedeze...

Care sunt elementele ce nu trebuie să lipsească dintr-un dormitor modern? Recomandări de la Kalenda

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă