17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalAdrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se...

Adrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se mai retrage

După ce a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, Adrian Petre și-a reziliat contractul, dar conducerea clubului l-a convins să revină asupra deciziei.

Adrian Petre, atacantul în vârstă de 26 de ani, a fost întors din drum de către oficialii Concordiei Chiajna, după ce inițial își reziliase contractul în ultima zi a perioadei de mercato.

Liga2.ro a anunțat că atacantul va reveni la antrenamentele echipei, după discuții cu președintele clubului, Cristi Tănase, și directorul sportiv Gabriel Tamaș. „Am vorbit ieri cu el. Da, am fost surprins. Foarte surprins. I-am spus că e păcat să se retragă la vârsta lui. O să mai am o discuție cu el, poate se răzgândește, vedem. E într-o pasă mai nepotrivită, să zic așa. Trebuie să-l ajutăm”, a declarat Cristi Tănase pentru sport.ro.

Petre revine la antrenamente

Petre părea motivat în vară, când a semnat cu clubul din Liga 2, dar s-a răzgândit subit și a dorit să se retragă. Totuși, conducerea clubului îl vede ca un jucător cu potențial și este dispusă să-i ofere susținere în continuare. „L-am simțit motivat și că vrea să-și continue cariera, totuși a jucat și el la un nivel. Era în regulă, să zic așa. E prea devreme pentru el la 26 de ani să se retragă. Ieri am aflat că noi am reziliat cu Adi. El e jucător liber”, a adăugat Tănase.

Într-un final, Petre a decis să continue cu echipa și se va prezenta din nou la antrenamentele conduse de Ilie Poenaru. „De mâine se va prezenta din nou la antrenamentele echipei, nu văd ce probleme să aibă cu antrenorii, căci sarcina lor este să-și facă treaba și să scoată tot ce au mai bun de oferit fotbaliștii”, a mai spus președintele Concordiei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Autoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină mai bine de 30 de minute Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Progresul. Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11,...

Medic stomatolog condamnat la zece ani de închisoare pentru lipsire de libertate și agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Un cutremur a zguduit lumea medicinei dentare după ce medicul Costin Iulian Berechet a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare. Berechet,...
Ultima oră
Pe aceeași temă