19.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalAccidentare gravฤƒ pentru Lixandru! Mijlocaศ™ul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Accidentare gravฤƒ pentru Lixandru! Mijlocaศ™ul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocaศ™ul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru ศ™ase luni dupฤƒ accidentarea suferitฤƒ รฎn meciul cu PAOK Salonic, ratรขnd astfel a doua convocare consecutivฤƒ la echipa naศ›ionalฤƒ.

Mihai Lixandru, mijlocaศ™ul FCSB, a suferit o accidentare gravฤƒ รฎn partida cu PAOK Salonic, รฎncheiatฤƒ cu victoria echipei sale, scor 1-0. รŽn minutul 49 al primei reprize, dupฤƒ un duel cu Mady Camara, jucฤƒtorul s-a prฤƒbuศ™it pe gazon, ศ›inรขndu-se de genunchiul stรขng. Lixandru a fost scos de pe teren cu targa, iar potrivit GOLAZO.ro problemele indicฤƒ o posibilฤƒ rupturฤƒ de ligamente รฎncruciศ™ate, care ar putea รฎnsemna finalul sezonului pentru el.

Lixandru, suspect de rupturฤƒ de ligamente

Din pฤƒcate, aceasta nu este prima accidentare gravฤƒ a lui Lixandru รฎn acest sezon. Mijlocaศ™ul a suferit o altฤƒ problemฤƒ medicalฤƒ รฎn meciul de campionat cu UTA, pe 1 septembrie, cรขnd a pฤƒrฤƒsit terenul pe braศ›e รฎn minutul 57. รŽn urma acelei accidentฤƒri, Lixandru a ratat prima sa convocare la echipa naศ›ionalฤƒ pentru dubla cu Kosovo ศ™i Lituania, iar acum, din cauza ultimei accidentฤƒri, va rata ศ™i dubla cu Cipru ศ™i Lituania din luna octombrie.

โ€žLixandru e grav. Are ceva cu ligamentul exterior, deci 6 luni (n.r. nu mai joacฤƒ)… Nu putem sฤƒ combinฤƒm ศ™i durerea cu bucuria. Sฤƒ ne bucurฤƒm. Asta e situaศ›ia cรขnd ai meseria asta. Nu vorbim de accidentarea lui Lixandru. Mai avem patru jucฤƒtori acolo. Oricum jucฤƒm cu un รฎnchizฤƒtor. De ce รฎmi aduceศ›i aminte de Lixandru? Nu vฤƒ bucuraศ›i ศ™i voi?„, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Accidentarea din partida cu PAOK รฎnseamnฤƒ pentru Lixandru o nouฤƒ absenศ›ฤƒ รฎndelungatฤƒ de pe teren, ceea ce reprezintฤƒ o mare loviturฤƒ pentru mijlocaศ™ul รฎn vรขrstฤƒ de 26 de ani, care a avut o evoluศ›ie promiศ›ฤƒtoare รฎn acest sezon ศ™i era considerat unul dintre jucฤƒtorii de bazฤƒ ai echipei.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Deficit bugetar de 10 miliarde lei รฎn august 2024, acoperit din datorii: Veniturile cresc cu doar 4%

Guvernul Romรขniei a รฎncasat 44,2 miliarde de lei รฎn luna august 2024 din taxe precum TVA, contribuศ›ii sociale ศ™i impozite pe venit ศ™i profit,...

Fostฤƒ ศ™efฤƒ a TVR acuzฤƒ managementul actual de cheltuieli nejustificate ศ™i declin grav al televiziunii publice

Ramona Sฤƒseanu, fostฤƒ preศ™edintฤƒ interimarฤƒ a TVR, a trimis o scrisoare deschisฤƒ Comisiei pentru Culturฤƒ din Camera Deputaศ›ilor, รฎn care avertizeazฤƒ asupra unei situaศ›ii...

Preศ›urile apartamentelor au crescut cu 15% รฎn septembrie. Oraศ™ul cu cele mai mari scumpiri

Preศ›urile apartamentelor, atรขt noi cรขt ศ™i vechi, au crescut cu 15% รฎn septembrie 2024, comparativ cu aceeaศ™i lunฤƒ din anul precedent, potrivit datelor de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ