11.6 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportFotbalAbsență importantă la CFR Cluj înaintea meciului cu Petrolul Ploiești

Absență importantă la CFR Cluj înaintea meciului cu Petrolul Ploiești

Dan Petrescu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de sâmbătă, 19 octombrie, împotriva Petrolului Ploiești, în urma accidentării grecului Panagiotis Tachtsidis.

Panagiotis Tachtsidis, unul dintre jucătorii de bază ai CFR-ului, va lipsi din lotul pentru meciul cu Petrolul Ploiești, din cauza unei accidentări ușoare. Grecul de 33 de ani, transferat gratis în Gruia în 2023, a acuzat probleme fizice și nu va fi apt pentru această partidă, conform informațiilor oferite de spotmedia.ro. Totuși, accidentarea nu este gravă, iar jucătorul ar putea reveni pentru următoarea etapă, când CFR Cluj va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 14 din Superliga.

Panagiotis Tachtsidis, indisponibil pentru confruntarea cu Petrolul

Absenta lui Tachtsidis este o pierdere semnificativă pentru Dan Petrescu, care se bazează pe experiența mijlocașului grec pentru a coordona linia mediană a echipei sale. În actualul sezon, Tachtsidis a jucat 12 meciuri pentru CFR Cluj, reușind să înscrie două goluri și să ofere o pasă decisivă. Contribuțiile sale au fost esențiale în menținerea echipei din Cluj în cursa pentru play-off.

Meciul dintre Petrolul Ploiești și CFR Cluj este important pentru ambele echipe, ambele având același număr de puncte înaintea acestei etape, 18 puncte. Cu toate acestea, CFR Cluj are un meci mai puțin disputat, ceea ce o plasează într-o poziție mai avantajoasă în clasamentul Superligii. Partida se va disputa sâmbătă, 19 octombrie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, și va fi transmisă live pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, începând cu ora 21:00.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Cetățenii UE, în general mulțumiți de viața lor: Finlandezii în fruntea clasamentului, bulgarii la coadă

Conform datelor Eurostat, cetățenii Uniunii Europene sunt, în medie, mulțumiți de viața lor, cu un nivel mediu de satisfacție de 7,3 din 10 pentru...

Metamorfoza Parcului Grozăvești va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate într-o “oază de verdeață”, promit autorităților Terenul va fi refăcut complet, cu spații verzi, terenuri de joacă...

Marcel Ciolacu: România va intra anul acesta în Schengen şi cu graniţele terestre

Premierul a afirmat că a rezolvat Schengen, după un eşec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat că are „mai multe informații” care îi permit...
Ultima oră
Pe aceeași temă