14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalA venit recompensa! Dennis Man a fost nominalizat pentru „Jucătorul lunii”

A venit recompensa! Dennis Man a fost nominalizat pentru „Jucătorul lunii”

Dennis Man, nominalizat pentru premiul „Jucătorul lunii august” în Serie A

Dennis Man, aripa dreaptă a echipei Parma, a fost nominalizat pentru prestigiosul premiu „Jucătorul lunii august” în Serie A. Internaționalul român, în vârstă de 26 de ani, se află într-o competiție strânsă cu jucători de renume precum Kvicha Kvaratskhelia (Napoli), Dusan Vlahovic (Juventus), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) și Saul Coco (Torino).

Dennis Man, performanțe de top la revenirea în Serie A

După un start excelent de sezon, Dennis Man a impresionat cu două goluri în primele trei partide pentru Parma. El a marcat un gol spectaculos în meciul Parma – Fiorentina, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, printr-o execuție tehnică la colțul lung. În duelul Parma – AC Milan, câștigat de echipa sa cu 2-1, Man a deschis scorul cu o finalizare precisă dintr-o poziție ideală. Chiar dacă nu a mai fost decisiv în meciul împotriva celor de la Napoli, pierdut cu 2-1, internaționalul român a jucat integralist.

Concurența pentru titlul de „Jucătorul lunii” este acerbă, cu jucători precum Marcus Thuram, care a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive, sau Mateo Retegui, cu 3 goluri în 3 partide. Fanii din Serie A pot vota favoritul lor accesând linkul dedicat.

În prezent, Dennis Man se pregătește alături de echipa națională a României pentru confruntarea cu Kosovo din această seară, în debutul noului mandat al selecționerului Mircea Lucescu.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Analiștii CFA România prognozează o inflație de 4,95% și un curs de 5,0735 lei/euro pentru august 2025

Conform sondajului realizat de CFA România în luna august, analiștii financiari estimează o rată a inflației de 4,95% pentru următoarele 12 luni, până în...

Studiu: Clienții băncilor românești sunt mai puțin loiali decât media europeană

Un studiu realizat de compania de consultanță în management Kearney arată că 73% dintre clienții băncilor europene și-au păstrat contul principal la aceeași instituție...

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Doi bărbați au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac. În urma impactului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă