25.1 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFlutur îl sprijină pe Boc la şefia PDL

Flutur îl sprijină pe Boc la şefia PDL

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat că va susţine candidatura lui Emil Boc la şefia PDL şi că a semnat moţiunea acestuia, întrucât consideră că partidul are nevoie de consecvenţă, de o echipă puternică, de dinamism şi iniţiativă, transmite Mediafax.

Vicepreşedintele PDL Suceava a spus şi că partidul trebuie să aibă încredere în propria capacitate de redresare. “Căruţa nu se lasă în mijlocul drumului, chiar dacă drumul e greu”, a spus liderul democrat-liberal.

Flutur a subliniat că PDL se află într-o campanie pentru recâştigarea electoratului şi că nu va putea avea succes dacă se disociază de măsurile luate în ultimul al de guvernul de centru-dreapta condus de Emil Boc.

“Cred că la Convenţia Naţională avem nevoie de o moţiune puternică, cu caracter limpede de dreapta, susţinută de oameni cu experienţă şi voturi în spate, dar şi cu oameni noi, cu potenţial viitor”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că va milita pentru o echipă unită a PDL aşa cum a fost şi până acum, echipă care a câştigat toate alegerile din 2008 şi până în prezent şi care le va câştiga şi în 2012.

 

Cele mai citite

Kremlinul afirmă că Rusia intenționează să reducă relațiile cu Occidentul

Rusia ia în considerare să reducă relațiile cu Occidentul din cauza implicării mai profunde a Statelor Unite și a aliaților lor în războiul din...

Ambasadorul Austriei în România vrea să apropie cele două țări prin Ruta Cafenelelor Istorice

Luni, 24 iunie, Palatul Brukenthal din Avrig a fost gazda unui eveniment deosebit. Ambasadorul Republicii Austria în România, Excelența Sa Margit Bruck-Friedrich, a vizitat...

Un reprezentant al Ambasadei SUA în Ucraina a fost găsit mort în hotelul Hilton din Kiev

În data de 25 iunie, trupul neînsuflețit al unui diplomat american a fost descoperit în hotelul Hilton din Kiev, conform relatării publicației Ukrainska Pravda. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă