FCSB a făcut spectacol în Ștefan cel Mare! Dinamo, umilită de marea rivală

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 3-0, în deplasare, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Adi Popa, Darius Olaru și Cristian Dumitru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2020 - 22:14

Formația patronată de Gigi Becali s-a impus la scor de neprezentare în fața marii rivale, după o prestație convingătoare. Cu multe rezerve în primul „11” și cu o banca formată din jucători foarte tineri, Vintilă a reușit să-l surclaseze pe Mihalcea.

Primele ocazii ale partidei au aparţinut formaţiei conduse de Bogdan Vintilă. Mai întâi Darius Olaru a trimis pe lângă poartă în minutul 8, apoi Adrian Petre a scapat în două rânduri (minutele 27 şi 28) singur cu portarul Riccardo Piscitelli, dar a ratat de fiecare dată.

Primul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 32 de Adrian Popa, acesta fructificând o pasă a lui Darius Olaru, după ce a profitat de o greşeală a fundaşului dinamovist Szabolcs Kilyen.

După pauză, formaţia alb-roşie încercat să atace mai mult şi a trecut de câteva ori pe lângă egalare. Ricardo Grigore (minutul 48), Lukas Skovajsa (minutul 58) şi Robert Moldoveanu (minutul 63) nu au reuşit însă să îl învingă pe portarul Andrei Vlad.

Golul al doilea al FCSB a venit în minutul 74 şi a fost marcat de Darius Olaru cu un şut la colţul lung de la aproximativ 15 metri în urma unei incursiuni pe partea dreaptă a colegului său Cristian Dumitru.

În minutul 83, FCSB şi-a mărit avantajul pe tabela de marcaj prin Cristian Dumitru. În urma unei degajări a portarului Andrei Vlad, Dumitru a reuşit să scape de fundaşii centrali dinamovişti, Mihai Popescu şi Ricardo Grigore, şi a şutat plasat învingându-l pe Piscitelli.

Cu acest succes, FCSB ia o opțiune serioasă în vederea calificării în finala Cupei României.

Manşa retur a acestei semifinale se va disputa la 8 iulie, ora urmând să fie stabilită de deţinătorii drepturilor TV şi Federaţia Română de Fotbal.

 

Comentarii