16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportExperti ai UE se intereseaza de cazul Nastase

Experti ai UE se intereseaza de cazul Nastase

Experti ai Comisiei Europene, aflati la Bucuresti,  s-au interesat de cazul Nastase si de stadiul finalizarii Codurilor Penale. Presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, a declarat ca specialistii comisiei s-au intalnit cu oficiali ai UE, informandu-i despre dosarele demnitarilor aflate in Parlament.
"I-am informat ca in Parlament au fost doua-trei dosare, ale senatorului serban Mihailescu si ale domnului Adrian Nastase, ca unele au plecat din Parlament si ca acum este in discutie un alt dosar al lui Nastase", a spus Buda. Totodata, Adrian Nastase i-a trimis ieri o scrisoare ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, intrebandu-l daca procurorul general, Laura Kovesi, ar trebui demis pentru ca a cerut reluarea votului in cazul "Zambaccian", sustinand ca "Parlamentul nu e ghiseu de indeplinit comenzi politice". "Ma intreb daca dumneavoastra ati explicat vreodata Comisiei Europene aceste elemente care tin de dispozitiile constitutionale", a adaugat Nastase.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă