10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportEnglezii merg la Istanbul pentru finala CL. Favoritele Real Madrid și PSG...

Englezii merg la Istanbul pentru finala CL. Favoritele Real Madrid și PSG au fost eliminate

Chelsea Londra s-a calificat miercuri în finala Ligii Campionilor, pentru a doua oară în istoria clubului, după ce a trecut de Real Madrid, în dublă manșă, după un meci retur pe care l-a dominat, în special din punct de vedere al ocaziilor de poartă pe care și le-a creat.

Londonezii au deschis scorul prin Timo Werner, în minutul 28, după ce acesta avusese un gol anulat, în debutul partidei.

Englezii au dominat repriza secundă, fiind omniprezenți în fața careului advers. După mai multe ocazii ratate, Mason Mount a închis tabela, în minutul 85.

Chelsea s-a calificat astfel în finala de la Istanbul, unde o va întâlni pe Manchester City, într-o confruntare 100% britanică.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă