18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportEmil Boc: Preşedintele, când are ceva de spus, spune

Emil Boc: Preşedintele, când are ceva de spus, spune

„Preşedintele, când are ceva de spus, spune, când nu, nu”, a declarat şeful PDL, Emil Boc, referindu-se la declaraţiile recente ale lui Traian Băsescu, în cadrul întâlnirii cu Organizaţia PDL Ilfov, relatează Agerpres.

Preşedintele, când are ceva de spus spune, când nu, nu. Acesta este preşedintele şi are dreptul de a-şi face precizările pe care le consideră necesare. (…)”, a afirmat premierul.

În plus, Emil Boc a declarat că este „un om d echipă”, iar competiţia din PDL este una „politică, internă, pentru PDL, în favoarea PDL”, iar pe 15 mai (ziua alegerilor), „partidul trebuie să fie mai puternic şi mai unit ca niciodată”.

Accentuez importanţa spiritului de echipă, a faptului că sunt dintotdeauna în acest partid ca să construiesc şi voi fi în partid ca să construiesc. S-a demonstrat că a fost o politică bună. Am construit împreună, prin parteneriate, am construit victorii ale PDL chiar dacă acum, în perioada aceasta mai grea, am fost nevoiţi să luăm şi câteva măsuri mai grele, dar care au salvat România de la colaps şi care vor duce România pe creştere economică în 2011 şi 2012. Acesta este mesajul meu: construcţie în PDL, construcţie pentru România”, a subliniat Boc.

El a adăugat că, în timpul discuţiilor cu reprezentanţii democrat-liberali în administraţia locală, a fost dezbătută, ”pe de o parte, moţiunea” pe care o va prezenta în cadrul Convenţiei Naţionale a partidului, iar, pe de altă parte, problemele specifice – din sănătate, învăţământ, administraţie şi infrastructură – cu care aceasta se confruntă şi posibilele soluţii.

În ceea ce priveşte unele critici aduse Executivului de contracandidaţii săi, Emil Boc a reafirmat că PDL trebuie să rămână o echipă. ”Mă uit întotdeuna la partea plină a paharului şi în PDL avem o echipă care trebuie să rămână şi după 15 mai. O echipă care să construiască pentru că acesta a fost întotdeuana spiritul PDL – un spririt de echipă care a construit, un spirit care a câştigat. La acesta ţin din tot sufletul şi mă voi bate până la capăt”, a spus premierul.

La întâlnirea cu organizaţia PDL Ilfov au fost prezenţi, alături de preşedintele organizaţiei, Cristache Rădulescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, vicepreşedinţii partidului Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Anca Boagiu, Ioan Oltean, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Cele mai citite

Site-urile ANAF și Ministerului Finanțelor vor fi indisponibile temporar pentru mentenanță

Joi, 26 septembrie 2024, site-urile Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Ministerului Finanțelor (MF) vor fi supuse unor lucrări de mentenanță programate, conform...

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....

Fondurile de pensii Pilon II, printre cei mai mari investitori la Bursa de Valori București

Fondurile de pensii private Pilon II, care includ nume precum NN Pensii, Allianz-Ţiriac Pensii Private și BCR Pensii, au devenit unii dintre cei mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă