16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSportElena Udrea: Trebuie văzut drumul cel mai rapid pentru recâştigarea încrederii în...

Elena Udrea: Trebuie văzut drumul cel mai rapid pentru recâştigarea încrederii în Guvern

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, susţine că pentru formaţiunile aflate la guvernare este important de văzut dacă mai au timp să aştepte ca oamenii să-şi schimbe percepţia despre Executiv sau trebuie găsită o formulă care să-i determine să vadă mai repede lucrurile pozitive, potrivit Agerpres.
„Trebuie văzut care este drumul cel mai rapid pentru recâştigarea încrederii, pentru că rezultatele economice sunt pozitive la finalul anului trecut, este evident că măsurile şi-au făcut efectul. Până ce oamenii vor începe să simtă în buzunarul lor că măsurile pe care le-am luat şi-au făcut efectul, va mai trece ceva timp, important este dacă avem timp să aşteptăm ca oamenii să-şi schimbe percepţia asupra Guvernului sau trebuie să găsim o formulă prin care să îi determinăm să vadă lucrurile pozitive mai repede”, a afirmat, marţi, Elena Udrea, la finalul întrevederii preşedintelui Traian Băsescu cu parlamentarii PDL.

Cât priveşte discuţiile despre numirea unui premier tehnocrat, Udrea susţine că democrat-liberalii au avut atât păreri pro, cât şi contra, punctând că opinia pe acest subiect a fost „împărţită aproximativ egal, fiecare a avut argumente pentru orice”.

Ea a mai precizat că vor mai exista astfel de discuţii pentru că ele sunt importante şi pentru PDL, dar şi pentru guvernare.

Cât priveşte cazul deputatului Dan Păsat, Udrea a menţionat că la întâlnirea cu Băsescu a mai avut loc o discuţie pe această temă, dar că prin autosuspendarea acestuia din partid, situaţia s-a schimbat.

Cele mai citite

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...

Un maraton ratat al fondurilor europene: România se blochează la 3%

Nicolae Ciucă reclamă faptul că din actualul exerciţiu 2021-2027 au fost atrase mai puţin de 3% din fondurile europene pe care România le are...
Ultima oră
Pe aceeași temă