Dinamo: „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga 2!”

Dinamo București a pierdut pe teren propriu cu Sepsi și a ajuns pe loc de retrogradare directă în Liga 2.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2020 - 09:49

Formația pregătită de fostul internațional Adrian Mihalcea nu a obținut nici măcar un punct chiar dacă a jucat aproape o oră în superioritate numerică. Dinamoviștii au reușit să marcheze doar „golul de onoare” în prelungirile meciului, autor Moldoveanu, moment în care Sepsi Sfântu Gheorghe avea avans de trei goluri.

Oaspeții au deschis rapid scorul prin Safranko, încă din primul minut al meciului, și au scăpat cu fața curată în minutul 38, atunci când Perovic a ratat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault comis de Tincu, eliminat direct de central.

În ciuda avantajului omului în plus, Dinamo nu a reușit să marcheze golul egalizator și a oferit un festival de ratări la poarta oaspeților. Pe final Vașvari (minutul 80, din lovitură de la 11 metri) și Ștefan (minutul 86) au înfipt și mai adânc cuțitul în rană și „câinii” se afundă în clasamentul play-out.

Cu 17 puncte Dinamo București ocupă locul 13, retrogradabil direct. O poziție codașă ce schimbă celebrul „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!”, rostit de Cristi Borcea, în „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga 2!”

Comentarii