Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos?q=atletico%20madrid%20chelsea

Cum se simte Simeone la București pentru meciul de Champions League din această seară

Optimile Ligii Campionilor la fotbal continuă marți și miercuri cu alte patru partide, cap de afiș fiind întâlnirea dintre Atletico Madrid și Chelsea Londra, care se joacă pe Arena Naţională.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2021 - 20:25

După debutul de săptămâna trecută, cu primele patru meciuri, optimile Champions League continuă săptămâna aceasta cu cealaltă jumătate a tabloului. Niciuna din întâlniri nu poate fi considerată cu adevărat dezechilibrată, totuși există favoriți cerți.

Primele două partide se joacă marți seara, cu începere de la ora 22.00, capul de afiș fiind ținut de confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea Londra, partidă ce se joacă pe Arena Națională din București, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile britanice în contextul pandemiei.

Arena Națională le este familiară celor de la Atletico Madrid, care au câștigat aici, în 2012, trofeul UEFA Europa League.

Diego Simeone, antrenorul spaniolilor, a declarat în conferința de presă dinaintea meciului că că se simte pe Arena Națională ca și cum ar juca pe stadionul propriu, Wanda Metropolitano.

Cea de a doua partidă a serii le aduce față în față pe Lazio Roma și Bayern Munchen. În mod evident, bavarezii sunt considerați favoriți, însă casele de pariuri sunt mai rezervate în acest sens, cota lui Bayern la câștigarea partidei fiind una moderată.

În celelalte două meciuri, care se joacă miercuri, de la aceeași oră, se vor confrunta Atalanta Bergamo cu Real Madrid și Borussia Monchengladbach cu Manchester City. Și această ultimă partidă se joacă pe teren neutru, pe Arena Puskas Ferenc din Budapesta, din aceleași motive ca și meciul celor de la Chelsea.

Rezultatele meciurilor de săptămâna trecută:

FC Barcelona - Paris Saint-Germain 1-4
RB Leipzig - FC Liverpool 0-2
FC Porto - Juventus Torino 2-1
FC Sevilla - Borussia Dortmund 2-3.

Comentarii