13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportCristian Preda: Tăcerea lui Traian Băsescu este ÎNŢELEAPTĂ, nu doreşte să sporească...

Cristian Preda: Tăcerea lui Traian Băsescu este ÎNŢELEAPTĂ, nu doreşte să sporească TENSIUNEA cu Victor Ponta

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda găseşte de bun augur alegerea preşedintelui Traian Băsescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale întregului guvern.

În cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, europarlamentarul PDL a explicat că şeful statului a făcut o alegere foarte înţeleaptă atunci când a decis să nu „acutizeze” conflictul cu primul ministru.

„Tăcerea lui Băsescu este o alegere foarte înţeleaptă pentru ca în acest moment există un conflict. Este o situaţie de deficit de încredere colosală. A forţa un conflict cu guvernul înseamnă a acutiza acest conflict. Este ceea ce vrea Victor Ponta. Dacă şi-ar dori să il introducă din nou pe Băsescu într-un nou conflict, Băsescu nu doreşte să sporească tensiunea”, a declarat Cristian Preda duminică seară.

Liderul PDL a comentat şi procentele ocupate în sondaje de către liderii marcanţi ai politicii româneşti. În acest context, a subliniat că nimeni din România nu are cote ameţitoare, mai ales într-o perioadă dificilă cum este cea din prezent.

„E foarte greu ca după atâţia ani de preşedinţie, după o perioadă dificilă, sa fii la cote ameţitoare în sondaje. Nimeni nu e. Procedează moderat, cu înţelepciune, nedorind să mărească acest conflict”, a mai spus Preda.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă