13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCosmin Contra: Din primul minut presiune, presiune, presiune, țipete, țipete, țipete

Cosmin Contra: Din primul minut presiune, presiune, presiune, țipete, țipete, țipete

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, consideră că echipa sa nu merita să piardă ci merita să câștige confruntarea cu FCSB. El pune greșeala de arbitraj din finalul meciului, o lovitură de la 11 metri acordată formației FCSB, la scorul de 2 – 2, la un presupus fault în careu, pe seama presiunii teribile pe care a avut-o de suportat centralul Radu Petrescu.

„A fost un meci de fotbal în seara asta, cred eu. Noi nu am avut nervi, nu ştiu de ce au avut cei din partea opusă. Din primul minut, presiune, presiune, presiune, ţipete, ţipete, ţipete. Nu înţeleg de ce, când suntem două echipe care trebuie să jucăm fotbal, suntem două echipe puternice. Dacă din minutul 1 ne ridicăm de acolo din tribună şi spunem şi facem şi toată banca se rdică la fiecare fault, la fiecare decizie a arbitrului, nu lăsăm arbitrul să-şi facă treaba cum trebuie. Până la urmă presiunea care a fost făcută din minutul 1 a dat roade.”, a spus la finalul partidei Cosmin Contra.

Antrenorul echipei Dinamo consideră că lovitura de la 11 metri acordată adversarilor în minutul 76 a fost o greșeală de arbitraj ce s-a dovedit a fi decisivă în stabilirea formației învingătoare.

„Am revenit de la 2-0, am avut ocazii să facem 3-2 şi a venit acea fază în care nu ştiu de ce…, dar las experţii să vorbească. Păcat că munca unor jucători este ştirbită de o greşeală, neintenţionată cred eu. Arbitrul de centru a arătat lovitură de poartă şi tuşierul a dictat penalti. Dar se întâmplă în fotbal.”, a adăugat Cosmin Contra.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă