17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportCodrin Ştefănescu a demisionat din PRM

Codrin Ştefănescu a demisionat din PRM

Codrin Ştefănescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Partidului România Mare (PRM), dar şi din partid, însă a menţionat că va rămâne pentru totdeauna un adversar al PDL şi al „camarilei lui Traian Băsescu”, notează NewsIn.

„Anunţ că începând de astăzi, 19 aprilie, am demisionat din PRM şi implicit din toate funcţiile deţinute în cadrul acestui partid. Reconfirm faptul că rămân pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarilei grupate în jurul lui Traian Băsescu, precum şi al structurilor de tip mafiot care, practic, coordonează astăzi, prin Guvern, genocidul social, economic şi cultural.

Nu sunt şi nu voi face parte vreodată din nicio înţelegere politico-economică cu partidul de guvernământ. Refuz acest lucru, începând cu referendumul de la Capitală şi până la ofertele de tip”, transmite Ştefănescu într-un comunicat de presă, citat de NewsIn.

„Am convingerea că membri PRM, într-o majoritate covârşitoare, gândesc şi acţionează după puterile lor, tot în acest sens. Acestora le doresc succes în bătălia dusă alături de opoziţie pentru salvarea României de dictatura portocalie”, mai spune Codrin Ştefănescu.

Ştefănescu a intrat în PRM în mai 2009, odată cu Marius Marinescu, cei doi primind funcţii de vicepreşedinte. Ştefănescu s-a ocupat de filiala PRM Bucureşti. Înainte să intre în partidul lui Corneliu Vadim Tudor, a mai fost membru în PSD şi PC.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtae a...
Ultima oră
Pe aceeași temă