FOTO: prosport.

CFR Cluj bate pasul pe loc în Liga Națională

CFR Cluj are nevoie de victorii pe linie sau de un pas greșit al liderului pentru a câștiga un nou titlu de campioană.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.07.2020 - 13:49

CFR Cluj a pierdut printre degete o victorie ce i-ar fi permis să rămână pe primul loc, cu un punct peste CS Universitatea Craiova, deși a condus cu 2 – 0 pe terenul formației Astra Giurgiu. Fotbaliștii lui Dan Petrescu au marcat rapid (Rondon, min.12 și Burcă, min.17) dar tradiția că echipa nu pierde când are un avans de două goluri nu s-a păstrat.

Astra Giurgiu a reintrat în meci în minutul 31, fundașul Bordeianu a trimis în proprie poartă din interiorul careului mic, și a dat lovitura cu zece minute înainte de final, șut Alibec din prima, fără speranțe pentru portar. CFR Cluj rămâne la un punct în spatele CS Universitatea Craiova și nu mai are prima șansă la câștigarea campionatului.

"Ghinionul a fost principalul motiv. Nu înţeleg cum cei de la Astra au dat două goluri, că au avut maximum două ocazii. Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult, mai ales că noi eram o echipă pragmatică, care nu rata când avea ocazii. Presiunea trebuie să fie pe Craiova, ei sunt pe primul loc, ei trebuie să câştige, ei sunt favoriţi. Singurul lucru pozitiv este că încă suntem la mâna noastră, dacă câştigăm toate meciurile nu mai are ce să se întâmple. Dacă pierdem vreun meci şi Craiova le câştigă pe toate, atunci o să fie campioni înainte să mergem la Craiova.", a declarat Dan Petrescu, vizibil supărat că nu s-a ales decât cu un punct după meciul cu Astra.

 

Comentarii