18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportCezar Preda anunta noi adeziuni pentru motiunea de cenzura

Cezar Preda anunta noi adeziuni pentru motiunea de cenzura

Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat, a declarat pentru agentia Rompres ca alti cinci sau sase parlamentari vor semna luni pentru introducerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Tariceanu. Preda sustine ca semnaturile pentru initierea motiunii provin de la PC, PRM si PSD.
"Nu trebuie sa cautam vinovati, se intampla frecvent sa apara semnaturi duble. Greseala noastra a fost ca ne-am fixat un termen limita. Luni o sa vedeti ca vor fi mai multe semnaturi decat ar fi necesar", a spus Cezar Preda.
Liderul PD a declarat ca motiunea 'Guvernul Tariceanu trebuie sa plece' vrea sa arate 'incapacitatea' executivului de a organiza in bune conditii alegeri in Romania.
"Fortarea PSD si a altor partide de a spune ce doresc de fapt este un lucru firesc, cetatenii Romaniei trebuie sa stie ce vrea fiecare, caci dorim o guvernare transparenta si e firesc ca fiecare partid sa-si asume o anumita pozitie", a declarat Cezar Preda, potrivit Rompres.
Pe de alta parte, Preda a declarat intr-o conferinta de presa ca nu este interesat de sefia Serviciului Roman de Informatii si ca doreste sa faca in continuare politica.
Cezar Preda sustine ca numirea directorului SIE 'este atributul presedintelui Romaniei' si ca Traian Basescu a luat cunostinta de nominalizarea sa ca presedinte al Comisiei parlamentare de control a SIE, in locul demisionarului Romeo Raicu, luni, 28 mai, la intalnirea de la Cotroceni cu Partidul Democrat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă