16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCe gest frumos a făcut Haaland pentru copiii cu autism din România

Ce gest frumos a făcut Haaland pentru copiii cu autism din România

Arbitrul asistent român Octavian Șovre a fost aspru criticat de opinia publică, după ce a solicitat un autograf fotbalistului norvegian Erling Haaland, la finalul partidei Manchester City – Borussia Dortmund din manşa tur a sferturilor Ligii Campionilor.

Ca reacție la valul de critici de care a avut parte arbitrul român, fotbalistul Borussiei Dortmund a făcut un gest filantropic.

Pe pagina de socializare a Asociației SOS Autism Bihor a fost publicat luni următorul anunț:

„Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”

Gestul lui Haaland nu este însă singurul. Eforturile făcute de Octavian Șovre au fost susținute de la declanșarea controversei de mai mulți sportivi români sau organizații private din România, care au donat diferite obiecte sportive pentru a fi scoase la licitație, în beneficiul asociației bihorene.

Printre aceștia se numără Simona Halep, Ciprian Marica, Helmuth Duckadam, Gică Popescu, Claudiu Keșeru, Ianis Zicu sau Daniel Pancu.

Obiectele vor fi scoase la licitație, în cadrul unui eveniment online ce urmează să aibă loc în preajma datei de 2 aprilie, ziua internațională de conștientizare a autismului.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă