10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportBuzărnescu, în turul al doilea, la Madrid

Buzărnescu, în turul al doilea, la Madrid

Buzărnescu (31 ani, 29 WTA) a reuşit un meci foarte bun şi s-a impus într-o oră şi 14 minute, contabilizând 7 aşi şi având procentaje excelente la serviciu, 73%, respectiv 63%. Tomljanovic nu şi-a creat nicio minge de break în acest meci.

În primul set, Mihaela a rupt echilibrul la 3-3, câştigând trei ghemuri la rând (6-3). În actul secund, Buzărnescu a fost condusă cu 2-1, după care a legat cinci ghemuri consecutive, câştigând cu 6-2.

Buzărnescu o conduce pe Tomljanovic (25 ani, 43 WTA) cu 3-0 în meciurile directe, după victoriile în 2017 la Linz şi în 2018 la San Jose, unde a cucerit apoi titlul.

Românca şi-a asigurat un cec de 42.220 euro şi 65 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 12.

Tot duminică, Sorana Cîrstea a învins-o pe americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13, cu 3-6, 6-4, 6-1, iar Simona Halep, numărul trei mondial, a trecut de rusoaica Margarita Gasparian cu 6-0, 6-4.

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...
Ultima oră
Pe aceeași temă