13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportBogdan Pascu (PC) - Migraţia politicã reprezintã 'ciuma societãţii româneşti'

Bogdan Pascu (PC) – Migraţia politicã reprezintã ‘ciuma societãţii româneşti’

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Conservator (PC), Bogdan Pascu a declarat, sâmbãtã, în urma anunţului fãcut la Conferinţa Regionalã Sud Muntenia a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) de primarul comunei Grãdiştea, Alexandru Boboc de a candida în 2012 pe listele progresiştilor, cã nu îşi face probleme deoarece partidul are destule resurse şi va avea un alt candidat la primãrie, relatează Agerpres.

În context, el a spus cã migraţia politicã reprezintã ”ciuma societãţii româneşti”.

‘Eu cred cã Partidul Conservator are suficiente resurse şi nu ne facem probleme, vom avea candidat la Grãdiştea. În organizaţia Partidului Conservator de la Grãdiştea sunt oameni serioşi care pot face faţã cu brio acestei provocãri şi pot candida pentru funcţia de primar’ a declarat, pentru AGERPRES, liderul organizaţiei judeţene Cãlãraşi a PC, Bogdan Pascu.

‘Se pare cã aşa cum ne-am obişnuit existã un sistem de a racola oamenii vulnerabili, oamenii cu dosare la DNA cum este şi cazul primarului Alexandru Boboc care însã m-aş fi aşteptat sã îşi prezinte şi demisia din Partidul Conservator înainte sã declare cã va candida pentru UNPR. Eu pot doar sã reafirm faptul cã din nefericire migraţia politicã, de la un partid la altul, reprezintã de fapt ceea ce am numit de fiecare datã ciuma societãţii româneşti’, a adãugat Bogdan Pascu.

Mai mulţi primari ‘înregimentaţi’ la ora actualã în alte partide au anunţat, sâmbãtã, la reuniunea regionalã a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, desfãşuratã la Cãlãraşi, cã anul viitor vor candida pe listele UNPR.

Unul dintre primarii care şi-a manifestat disponibilitatea de a candida pe listele UNPR a fost şi edilul comunei Grãdiştea, judeţul Cãlãraşi, Alexandru Boboc (PC).

‘În urmã cu şapte ani, fãceam campanie electoralã pe strãzile comunei Grãdiştea cu domnul Sârbu. Pentru cã fiecare dintre noi avem idoli şi fiecare dintre noi trebuie sã ne inspirãm din experienţa altora, am considerat cã pentru a participa, pentru a pune umãrul la progresul României cred cã trebuie ca în viitoarea perioadã de timp sã susţin şi sã particip la viitoarele alegeri din partea UNPR’, a susţinut edilul localitãţii Grãdiştea.

Peste 2.000 de membri ai UNPR s-au întâlnit, sâmbãtã, la Cãlãraşi, la reuniunea organizaţiilor din regiunea III Sud, scopul fiind acela de evaluare a activitãţii organizaţiilor din judeţele Argeş, Cãlãraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman, precum şi stabilirea strategiei pentru anul electoral 2012.

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Doi pensionari români, prinși de vameși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro

Doi pensionari români au fost prinși cu bijuterii de 650.000 de euro pe Aeroportul din Munchen. Vameșii au observat, inițial, un ceas de lux...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...
Ultima oră
Pe aceeași temă