18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportBlaga: La şefia PDL nu candidează şeful statului

Blaga: La şefia PDL nu candidează şeful statului

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat aseară, la Piteşti, că nu nici un conflict cu preşedintele Băsescu şi cu premierul Boc. Blaga a adăugat că, pentru şefia PDL, candidează doar actualul preşedinte, nu şi şeful statului, relatează Mediafax.

„Eu nu am niciun scandal cu domnul preşedinte Traian Băsescu, întrebaţi-l pe domnia să”, a declarat secretarul general al democrat-liberalilor.

Întrebat de către jurnalişti dacă declaraţiile lui Traian Băsescu din ultimele zile l-au ambiţionat, Blaga a răspuns: „Nici mai mult nici mai puţin, eu sunt un tip ambiţios„.

De asemenea, chestionat dacă există un conflict între el şi Emil Boc, respectiv între el şi Traian Băsescu, Blaga a spus: „Nu, nici între mine şi domnul preşedinte, nici între mine şi domnul prim ministru, dimpotrivă!”

Întrebat cum vede finalul discuţiilor dintre el şi Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: „N-am niciun fel de discuţii. Discuţiile între noi sunt între mine şi domnul Boc, domnul preşedinte după câte ştiu nu candidează„.

Vasile Blaga a mai declarat că este foarte mulţumit de întâlnirea de la Piteşti cu membrii Partidului Democrat Liberal, filiala Argeş, dar rezultatele se vor vedea „la vot.” Omul politic a fost însoţit de către Sorin Frunzăverde, Cezar Preda, Constantin Ostaficiuc, Cristian Boureanu, Cristian Rădulescu, Mircea Banias şi Alin Popoviciu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al democrat-liberalilor, spunând că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”.

Cele mai citite

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă