23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBianca Andreescu, abandon în meciul cu Karolina Pliskova

Bianca Andreescu, abandon în meciul cu Karolina Pliskova

Andreescu s-a accidentat la genunchiul stâng în ghemul al treilea, când conducea cu 2-0, şi, după ce a cerut un time-out medical în care a primit un bandaj enorm la picior, s-a retas în urma unui set care a durat 50 de minute de joc.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în aceeaşi fază a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în penultimul act vor lupta, vineri, Halep şi Kvitova. Învingătoarea acestei partide va merge mai departe.

Cel mai probabil, Andreescu se va retrage înaintea ultimului meci, cu Svitolina, situaţie în care va fi înlocuită de rezerva Sofia Kenin din SUA, locul 12 WTA.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă