21.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportBecali pregăteşte marea lovitură la FCSB! Ce sumă este dispus să ofere...

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB! Ce sumă este dispus să ofere pentru un ”rival” de la CFR?

Patronul de la FCSB a renunţat la serviciile lui Harlem Gnohere, iar pe lista neagră a vicecampioanei României se mai află şi Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Bogdan Planic. Deşi fundaşul central sârb are evoluţii apreciate în tricoul celor de la FCSB, Gigi Becali e nemulţumit după ce Planic s-a opus înjumătăţirii salariului, în primăvara acestui an, măsură luată de latifundiarul din Pipera în urma pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial pentru trei luni.

Principalele ţinte ale patronului roş-albaştrilor pentru poziţia de fundaş central au fost Andrei Chindriş şi Virgil Ghiţă. Cum negocierile pentru cei doi sunt extrem de dificile cu Valeriu Iftime şi cu Gheorghe Hagi, Gigi Becali a primit acum o veste bună.

Unul dintre jucătorii pe care i-a urmărit insistent în ultimele sezoane, Kevin Boli, este foarte aproape de a rămâne liber de contract. Fundaşul central de 28 de ani mai are contract cu Guizhou Hengfeng până la finalul acestui an, însă campioana României, care îl are acum sub formă de împrumut pe jucător, a anunţat că este interesată de transferul definitiv al lui Kevin Boli, în schimbul căruia e pregătită să plătească 500 de mii de euro. Marea problemă este că, aşa cum anunţă prosport.ro, oficialii CFR-ului n-au făcut momentan niciun pas pentru achiziţionarea fundaşului central.

Astfel, la 30 iunie, Boli ar putea reveni în China, după ce Dan Petrescu pare să îl fi sărit din schemă pe fundaş. Acum, Gigi Becali poate interveni şi îl poate transfera pe fundaşul central pe care îl urmăreşte încâ din 2017.

„Dau 500.000 de  euro pe Boli, că are o vârstă şi nu mai pot să îl vând. Dacă e un fundaş tânăr şi e un geniu, dau şi 2-3 milioane de euro. Dacă ar fi acum un nou Rădoi, aş da două milioane”, spunea Gigi Becali.

900 de mii de euro este cota lui Kevin Boli pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Cele mai citite

Ucraina dezvăluie că Rusia plănuiește un atac asupra instalațiilor nucleare din țară

Ministrul de externe ucrainean, Andrii Sîbiga, a declarat sâmbătă că Rusia plănuieşte lovituri asupra instalaţiilor nucleare din Ucraina înainte de sosirea iernii şi a...

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă