21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportBecali: Îi iubesc pe homosexuali, pe ţigani şi pe femei - nu...

Becali: Îi iubesc pe homosexuali, pe ţigani şi pe femei – nu sunt toate curve

Gigi Becali susţine că iubeşte femeile, homosexualii şi ţiganii mai mult decât contestatarii săi, care intoxică lumea pe multe milioane primite de la Uniunea Europeană.

Declaraţiile au fost făcute miercuri, după ce Avangarde a lansat pe piaţă un sondaj potrivit căruia Gigi Becali ar fi cotat cu 57%, potrivit Ziare.com.

„57% fără să fiu sub sigla USL! Dacă mai am şi sigla USL, am 80%. Asta pentru contestatarii mei din PNL”, a comentat Becali în faţa palatului său din Modrogan.

REACŢII la CIRCUL şi JIGNIRILE lui BECALI. Coaliţia Antidiscriminare caută sprijin EUROPEAN

Mai mult, el a adăugat că vine la PNL cu o „zestre” de 1.114 consilieri, 30 de primari în toată ţara şi cu 27.000 de voturi în Bucureşti obţinute de el la Primăria Capitalei, la alegerile din 10 iunie. „Aia nu votează nici cu Oprescu, nici cu PNL, aia votează cu Becali!”, a susţinut el.

„Asta este zestrea cu care vin eu în USL. N-am cerut nimic, mi-au dat un loc în colegiul pe care tot eu îl câştig. Vorbim numai de plus”, a subliniat Becali.

Cele mai citite

Germania și Franța cer amânarea controalelor biometrice la frontierele UE, invocând riscul de haos pentru călători

Germania și Franța au notificat Comisia Europeană că noul sistem de controale biometrice la frontierele Uniunii Europene nu este pregătit pentru implementare, relatează Financial...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...

Erdogan acuză Israelul că pregătește un „genocid” în Liban

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat sâmbătă Israelul că pregăteşte un "genocid" în Liban, denunţând "atacuri brutale" împotriva Hezbollah care au costat vieţile...
Ultima oră
Pe aceeași temă