17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportBăsescu, despre Ponta şi relaţia de comunicare: Stilul lui, minte cum respiră

Băsescu, despre Ponta şi relaţia de comunicare: Stilul lui, minte cum respiră

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Cotroceni, că este stilul premierului Victor Ponta de a minţi „cum respiră”, cu referire la afimaţiile şefului Guvernului legate de comunicarea telefonică cu şeful statului, transmite Mediafax.

„E stilul lui, minte cum respiră. Că a spus: «De la Muntenegru nu am mai vrut să îi răspund la telefon». A uitat că, la zece zile, a venit la mine şi am avut o discuţie foarte lungă”, a comentat Traian Băsescu.

Şeful statului a continuat: „Mincinoşii fără memorie cad în proprile lor capcane, de regulă”.

Preşedintele Traian Băsescu spunea, în august, întrebat dacă a vorbit cu premierul despre problemele din agricultură, că Victor Ponta nu îi răspunde la telefon.

Premierul afirma, ulterior, că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor „oameni neserioşi”, adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume „Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi”.

Premierul declara, în septembrie, la Antena 3, că relaţia sa personală cu preşedintele Traian Băsescu este „inexistentă”, precizând că nu a mai vorbit cu acesta din mai şi adăugând, pe de altă parte că relaţia instituţională premier-şeful statului funcţionează foarte bine.

Premierul sublinia însă că, deşi relaţia personală este inexistentă, pe lucrurile importante, Guvernul a colaborat cu Preşedinţia.

Întrebat despre relaţia sa cu preşedintele Băsescu, Ponta răspundea: „Relaţia mea cu domnul Băsescu este foarte bună, n-am mai vorbit din mai”.

El spunea că momentul în care relaţia personală s-a stricat a fost atunci când preşedintele a declarat că a ştiut înaintea Guvernului despre accidentul din Muntenegru. „Nu ştia, ne-a minţit”, a spus Ponta.

Citeşte şi: Băsescu: Privatizarea CFR Marfă va face obiectul unei anchete

Citeşte şiBăsescu: Mandatul preşedintelui e de 5 ani, poate cer înapoi lunile în care am fost suspendat

Citeşte şi: Băsescu: Ghiţă sau Voiculescu ar putea lua TVR-ul

Citeşte şi: Băsescu: Ponta a încălcat Pactul de coabitare. Rămânerea lui Dragnea în Guvern, o greşeală

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă