19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportBăsescu: Aş dori ca de 1 decembrie fiecare român să îşi...

Băsescu: Aş dori ca de 1 decembrie fiecare român să îşi pună la fereastră un tricolor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, în cadrul unei recepţii organizare cu ocazia Zilei Naţionale a României, că îşi doreşte ca societatea românească să îşi regăsească, în faţa încercărilor, coeziunea.

„Societatea românească a ştiut mereu să regăsească coeziunea în faţa marilor încercări. Societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din politică”, a afirmat Băsescu.

„Şi după 9 decembrie România merge mai departe şi poate de 1 decembrie ne amintim ceea ce ne uneşte”, a mai spus preşedintele.

„Coeziunea ţării române nu se poate face la 1 decembrie fără contribuţia diasporei care (…) are o contribuţie majoră în unitatea sufletească a poporului român”, a continuat acesta.

„Nu pot să închei fără a rosti cuvinte de recunoştinţă cadrelor militare din teatrele de operaţii”, a mai declarat Băsescu.

„Aş dori ca de 1 decembrie fiecare român să îşi pună la balcon, la fereastră un tricolor român”, a conchis preşedintele.

Citeşte şi Băsescu l-a decorat pe Meleşcanu cu Steaua României – în grad de Cavaler

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: „Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia!”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat pe Facebook că, începând de anul viitor, românii vor putea achiziționa anvelope fabricate în România, după inaugurarea noii fabrici...

Ucraina se teme că Rusia spionează cu ajutorul Telegram și interzice aplicația

Ucraina a interzis utilizarea aplicației de mesagerie Telegram pe dispozitivele oficiale utilizate de oficiali de stat, personal militar și angajați importanți, deoarece consideră că...

Tu ești Mircea decrețelul? – Academia Catavencu

Recent, Geoană s-a trezit brusc din somnul rațiunii în care era președinte și a emanat primul gând care i-a venit în minte: „Noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă