17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportBaschetACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, un nou titlu de campioană a României la...

ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, un nou titlu de campioană a României la baschet feminin

ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a cucerit al şaptelea său titlu de campioană a României la baschet feminin, după ce a învins-o pe CSM CSU Constanţa cu scorul de 74-66 (19-13, 18-22, 18-20, 19-11), joi, în deplasare, în al treilea meci al finalei Ligii Naţionale.

Echipa covăsneană, care se impusese şi în primele două partide ale finalei, pe teren propriu, cu 94-63 şi 101-51, a mai câştigat titlul de campioană în sezoanele 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19, 2020-21 şi 2021-22.

Echipa constănţeană s-a aflat la doar două puncte de rivala sa când mai erau trei minute şi 40 de secunde, dar nu a reuşit să preia controlul.

MVP-ul campioanei a fost Khadijiah Docia Andrea Cave, cu 18 puncte, 12 recuperări şi 3 pase decisive. Evoluţii bune au avut şi Borislava Hristova, 15 p, 3 rec, Bethy Mununga, 6 p, 10 rec, Annemarie Godri Părău, 11 p, 5 pd.

Cea mai bună de la gazde a fost Keyona Lavette Hayes, 21 p, 16 rec, susţinută de Evelina Maria Petrof, 14 p, 4 pd, Alina Podar, 11 p, 8 pd.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Nicolae Ciucă susține dezvoltarea mediului rural prin atragerea de investiții

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine că mediul rural este în continuare plin de oportunităţi şi orice localitate poate să se dezvolte, cu condiţia să...

Servicii medicale gratuite pentru câinii și pisicile aflate pe străzile din Capitală

Consiliul Județean Ilfov, prin Direcția Protecția Animalelor, a încheiat un parteneriat benefic pentru comunitate cu organizația internațională de protecție a animalelor Humane Society International/Europe....

Ce se va întâmpla cu Alfred Bulai după infarctul suferit în arest

Sociologul Alfred Bulai a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în arest. Surse spun că acesta a făcut infarct şi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă