Barcelona și Espanyol se urăsc la infinit

Barcelona a depășit la limită pe Espanyol în duelul regiunii Catalonia și înfrângerea a confirmat matematic retrogradarea în liga secundă după 27 ani de meciuri în LaLiga.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2020 - 08:56

Barcelona nu a avut milă de mult mai modesta concitadină Espanyol și obligată să câștige pentru a păstra cât de cât speranțe la un nou tiltu de campioană în Spania a forțat cât i-a trebuit pentru trei puncte.

După o primă repriză albă, partea secundă a debutat cu o stare de nervozitate pe teren care a adus în doar trei minute două eliminări pentru faulturi dure, câte una în fiecare tabără, Ansu Fati, Barcelona și Pol Lozano, Espanyol.

În minutul 56 atacantul Luis Suarez și-a completat perioada de grație pe care o traversează cu un nou gol care l-a dus, cu 195 reușite, pe locul trei în istoria marcatorilor de la Barcelona, după Messi (630 goluri) și Cesar (232 goluri).

Victoria cu 1 – 0 a Barcelonei a anulat orice șansă de salvare de la retrogradare formației Espanyol, care se întoarce în liga secundă după 27 de sezoane consecutive în LaLiga. Espanyol Barcelona este a patra echipă spaniolă ca număr de prezențe în prima ligă de fotbal.

Comentarii