O colecție incredibilă de peste 400 de fotografii și documente ce aparțineau lui Adolf Hitler a apărut pe internet zilele acestea. Imaginile îl arată pe lider salutându-și publicul prin celebrul semn nazist. Altele l-au surpins când accepta un buchet de flori sau în timp ce hrănea o căprioară. Fotografiile erau acompaniate de notițe în engleză, care se vehiculează că au fost scrise de un fan anonim al fostului conducător.
Colecția îl surpinde pe Adolf Hitler între 1920-1930, înainte de izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial și exterminarea celor aproximativ 6 milioane de evrei în timpul Holocaustului. Câteva dintre imagini încearcă să redea partea umană a dictatorului nazist, în momentul în care dă un autograf unui tânăr, acceptă un buchet de flori de la o fetiță sau dă mâna cu oamenii ieșiți în stradă să îl salute. Alături de cele 400 de fotografii, se află și un carnet de notițe unde sunt desenate și redate mesajele ascunse ale acestora. Una dintre pagini spune că „acest document pune în evidență ceea ce a făcut conducătorul pentru poporul său între 1920 și 1936”.
Colecția mai prezintă și elemente ale armatei naziste, unde oamenii erau obligați să jure personal lui Hitler că vor apăra teritoriul, dar și câteva dintre protestele la care participau de obicei adolescenți și sute de spectatori. Una dintre cele mai controversate fotografii incluse în colecție este cea pe care a făcut-o Hoffman în august 1914 la Munich's Odeonsplatz, care îl înfățișează pe Hitler mai tânăr, în mulțimea de la izbucnirea Primului Război Mondial. Conform DailyMail, Hoffman a afirmat că l-a descoperit pe Hitler în fotografie în 1929 după ce liderul nazist a vizitat studioul său și i-a spus că a fost și el acolo în timpul manifestului. Hoffman a căutat negativul până l-a găsit pe Hitler. Cu toate astea, istoricii neagă faptul că persoana din fotografia lui Hoffman este chiar conducătorul.
Tot DailyMail susține că nu au fost găsite informații în ceea ce-l privește pe autorul agendei misterioase. Trevor Cornforth spune că: „Toate fotografiile pot să fie disponibile publicului. Ceea ce este neobișnuit, este agenda care vine alături. Din nefericire nu știm nimic despre cel care a luat acele notițe și deocamdată nicio informație despre deținătorul anterior nu a fost descoperită.”