21.1 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs merg la Jocurile Olimpice! România are 82...

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs merg la Jocurile Olimpice! România are 82 de sportivi calificați la Paris

România și-a mărit numărul de sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice, după ce perechea alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul competiției de tenis de masă de la Paris.

Ionescu şi Szocs au ratat două şanse de calificare directă luna trecută, la turneul preolimpic de la Havirov (Cehia), dar au obţinut biletele pentru Jocurile Olimpice graţie clasamentului mondial.

Cei doi sunt calificaţi în sferturile turneului Saudi Smash, de la Jeddah, urmând să joace marţi contra francezilor Jia Nan Yuan/Alexis Lebrun .

Dacă Bernadette Szocs avea deja asigurată participarea la Jocurile de la Paris, cu echipa feminină a României, Ovidiu Ionescu devine astfel al 82-lea sportiv român calificat la JO 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă