25.2 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportAlte sporturiOrganizatorul galelor  Kombat London, o nouă funcție

Organizatorul galelor  Kombat London, o nouă funcție

John Smith a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

A devenit cunoscut după ce a organizat două gale MMA de mare succes la Londra, iar acum marchează o nouă reușită profesională. La data de 1 iunie, John Smith a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Acesta are o serie de atribuții și responsabilități.

“Are un nume străin dar este get beget român! John Smith (46 de ani) a devenit cunoscut după ce anul trecut a desfășurat două gale sportive importante pe teritoriul Marii Britanii, țară în care s-a și stabilit de aproape 20 de ani. Prima gală Kombat London a avut loc pe 17 martie, iar cea de-a doua pe data de 30 iunie, ambele desfășurându-se pe unul dintre marile ringuri din Regatul Unit al Marii Britanii”, se precizează într-un comunicat de presă remis cotidianului na’ional ROMÂNIA LIBERĂ.

Numeroase nume mondiale, dar și de pe meleagurile românești au intrat în burgul londonez din nord-vestul Londrei, Harrow, pentru a se lupta pentru trofeul KOMBAT LONDON, iar cea mai importantă prezență de-atunci a fost a primarului din Harrow Ramji Chauhan. Anul acesta John Smith s-a bucurat de o nouă reușită în plan profesional. Acesta a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, o funcție care aduce cu ea o serie de atribuții și responsabilități. Funcția de președinte regional este valabilă pentru o perioadă de trei ani timp în care trebuie să dovedească și să își îndeplinească toate obligațiile. Nu este străin de acestea având în vedere că de câțiva ani este patronul unei firme de pază și protecție de pe teritoriul Londrei. La concertul Andrei de pe Wembley Arena, din data de 17 martie, unde au fost prezenți peste 12.000 de spectatori, John Smith a pus la dispoziție 60 de bodyguarzi pentru ca lucrurile să se desfășoare fără incidente.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

EPPO îl va ancheta pe Werner Hoyer, fostul preşedinte al BEI

Fostul preşedinte al Băncii Europene de Investiţii (BEI), Werner Hoyer, este cercetat pentru corupţie şi abuz de influenţă, precum şi pentru deturnare de fonduri...

Meciul Ciolacu – Ciucă a prezis exact ce s-a întâmplat în Belgia – România: 2 – 0 pentru cei în roșu

Ilustrație: Marian Avramescu Negocierile în două reprize de la Palatul Victoria dintre președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, și președintele Partidului Național...

Cristi Manea (26 de ani) este noul jucător al Rapidului

Rapid București a finalizat al treilea transfer al verii prin achiziționarea fundașului lateral Cristian Manea, unul dintre cei mai buni jucători din această poziție...
Ultima oră
Pe aceeași temă