18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportAlte sporturiArena Naศ›ionalฤƒ va gฤƒzdui startul noului sezon din Campionatul Naศ›ional de Drift

Arena Naศ›ionalฤƒ va gฤƒzdui startul noului sezon din Campionatul Naศ›ional de Drift

Prima etapฤƒ a noului sezon din Campionatul Naศ›ional de Drift va avea loc รฎn acest weekend, la Arena Naศ›ionalฤƒ din Capitalฤƒ, competiศ›ia care sฤƒrbฤƒtoreศ™te 10 ani de la รฎnfiinศ›are atrฤƒgรขnd un numฤƒr record de piloศ›i รฎnscriศ™i din cinci ศ›ฤƒri.

Este pentru al treilea an consecutiv cรขnd sezonul de drift รฎncepe รฎn jurul celui mai mare stadion din ศ›arฤƒ. Un total de 74 piloศ›i din Romรขnia, Bulgaria, Ucraina, Norvegia ศ™i Moldova s-au รฎnscris la prima dintre cele cinci runde programate รฎn 2024.

Acศ›iunea va รฎncepe vineri dupฤƒ amiazฤƒ, atunci cรขnd fanii vor avea ocazia sฤƒ รฎncerce RoDrift Experience, รฎnsฤƒ cu o rezervare รฎn prealabil pe site-ul competiศ›iei, rodrift.ro. Ulterior, vineri, la ora 18:00, va avea loc prezentarea oficialฤƒ a piloศ›ilor, dar ศ™i un meet & greet cu aceศ™tia.

Printre cei care vor face spectacol al cailor putere รฎn aceastฤƒ rundฤƒ se numฤƒrฤƒ Sorin Ene, Gabi Imre, Natalia Iocsak, Claudiu Adam sau Bogdan Pฤƒdurariu, dar ศ™i piloศ›i de top din Bulgaria precum Yordan Mladenov, campion absolut en-titre, Ivan Ivanov sau Krasimir Stefanov.

Sรขmbฤƒtฤƒ, รฎncepรขnd cu ora 09:00, vor รฎncepe antrenamentele, iar de la ora 14:00 vor รฎncepe calificฤƒrile atรขt la Pro, cรขt ศ™i la Semi Pro. Battle-urile pe care le aศ™teaptฤƒ toศ›i fanii motorsportului sunt programate pentru duminicฤƒ, de la ora 14:00, atunci cรขnd se vor stabili ศ™i cรขศ™tigฤƒtorii de la cele douฤƒ clase.

Pe lรขngฤƒ spectacolul oferit de piloศ›i pe traseul de concurs, fanii vor avea parte de o expoziศ›ie cu super maศ™ini, un show de drift cu cauciucuri colorate, o maศ™inฤƒ care merge pe douฤƒ roศ›i, acolo urmรขnd sฤƒ fie amenajatฤƒ inclusiv o zonฤƒ pentru copii unde cei mici vor รฎnvฤƒศ›a reguli ศ™i semne de circulaศ›ie รฎntr-un mod distractiv.

Preศ›ul biletelor porneศ™te de la 50 de lei pentru o zi, spectatorii putรขnd opta inclusiv pentru un loc รฎn zona VIP a traseului special amenajat pentru etapa de drift.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Medie peste media umanฤƒ – Academia Catavencu

Premierul Ciolacu a afirmat, recent, la Palatul Parlamentului, cฤƒ a susศ›inut examenul de Bacalaureat รฎn 1986 ศ™i cฤƒ a luat o medie โ€žsuficient...

Pฤƒdurea din jurul staศ›iunii Bฤƒile Olฤƒneศ™ti a fost din nou cuprinsฤƒ de incendiu

Pompierii militari au fost solicitaลฃi, joi, sฤƒ intervinฤƒ la un nou incendiu izbucnit รฎn pฤƒdurea din jurul staลฃiunii Bฤƒile OlฤƒneลŸti, au informat reprezentanลฃii Inspectoratului...

Poliศ›iศ™tii acuzaศ›i cฤƒ mฤƒsluiesc aparatul radar pentru a da mai multe amenzi

Mai mulศ›i poliศ›iศ™ti din cadrul Poliศ›iei Orฤƒศ™eneศ™ti Turceni, din judeศ›ul Gorj, sunt acuzaศ›i cฤƒ au mฤƒsluit aparatul radar pentru a da mai multe amenzi, pentru a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ