10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportAlertă la FC Botoșani! Căpitanul moldovenilor are coronavirus

Alertă la FC Botoșani! Căpitanul moldovenilor are coronavirus

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost testat în cursul zilei de luni, iar rezultatul a fost comunicat luni seară. Imediat după anunţarea rezultatului, jucătorul a fost internat în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

“Jucătorul s-a întors din Argentina şi a intrat imediat în izolare. El nu a avut contact cu echipa, astfel încât nu se impun măsuri la nivelul echipei”, a afirmat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

Rodriguez a ajuns în România pe 16 iunie şi a făcut apoi două teste care s-au dovedit a fi negative, al treilea rezultând pozitiv. Jonathan Rodriguez trebuie să intre de miercuri în programul echipei, dar a fost izolat în apartamentul închiriat de club. Sud-americanul, care nu a avut contact cu echipa şi este asimptomatic, va sta internat zece zile, după care va fi testat de două ori, iar dacă testele vor fi negative se va putea alătura echipei.

Primul meci al echipei FC Botoşani de la reluarea campionatului, programat pe 12 iunie, cu Universitatea Craiova, a fost amânat după ce medicul echipei moldovene, Petre Rădăuceanu, a fost testat pozitiv. Testele sale ulterioare au fost negative astfel că echipa şi-a putut relua programul competiţional după o pauză de zece zile.

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a confirmat că Jonathan Rodriguez nu a fost în contact cu echipa, iar FC Botoşani poate evolua conform programării în campionat.

FC Botoşani va juca pe 4 iulie cu FCSB, la Bucureşti, pe Arena Naţională, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă