15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialZODIA GEMENI 21 - 27 aprilie

ZODIA GEMENI 21 – 27 aprilie

Pentru cei nascuti in zodia Gemenilor finalul saptamanii este aglomerat, ba fac drumuri scurte pentru a se aproviziona cu alimente pentru gustul si preferintele tuturor celor din casa, ori se bucura de aprecierile pe care le primesc nepotii sau copiii la scoala, ei va cer explicatii despre lucrurile pe care le traiesc, asa ca alocati sambata si duminica destul timp sa vorbiti cu ei, sa le explicati ce traiesc ei si cu ce inca nu sunt prea obisnuiti.

Veti vorbi despre bunele maniere, despre ce trebuie sa inteleaga din felul in care prietenii lor se comporta cu ei. Aveti tendinta sa fiti prea cicalitori si dati senzatia ca le stiti pe toate, ceea ce ii poate enerva chiar si pe cei ce va iubesc neconditionat. Dar tot vorbind despre doua zile libere, iata ca se face luni si totul o ia de la capat. Nu stim de la ce capat, dar o ia din loc si dvs. la fel.

Mergeti la serviciu si chiar faceti lucruri pe care nu le prea asteptati, pentru ca le credeati trecute de mult pe linie moarta. Veti vedea ca unele proiecte se reactiveaza si reusiti sa traiti din ceea ce ati initiat cu ceva timp in urma, credeti ca ceea ce ati ganditi nu este deloc prost, ba mai mult va scoate din negura pe cineva sau ceva. Poate scapati firma de la insolventa sau salvati pe cineva de la a fi dat afara pe motive foarte neintemeiate sau poate nu puteti sporta dvs. asa ceva.

Asa ca nu ezitati sa luati atitudine chiar daca nu multe lucruri concrete puteti face in acest sens. Dar pareti interesati mai mult de altii decat de dvs., ceea ce nu va aduce neaparat satisfactii imediate sau concrete. Unele persoane pot sa faca pasi mari spre o casatorie sau o relatie de lunga durata cu cineva pe care l-au cunoscut de curand, poate prin intermediul retelelor de socializare.

Drept este ca puneti in mare incurcatura parintii sau rudele mai in varsta, care nu pot concepe asa ceva, ca pe vremea lor ca sa mangai o fata trebuia sa o plimbi inainte prin toate cofetariile din cartier, noroc ca nu erau multe si nici nu stiai daca ai prea multe sanse. Acum insa totul pare ca s-a mutat pe internet, cel ce din nefericire ne cam guverneaza si sentimentele. Sanatatea este buna daca beti multe lichide si va odihniti, iar bani aveti pentru lucrurile importante.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă