14.4 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialZile numărate pentru Mandorlini

Zile numărate pentru Mandorlini

Rezultatele nesatisfăcătoare ale campioanei CFR Cluj din acest start de sezon au creat o stare de tensiune în Gruia. Înfrângerea umilitoare din Regie, unde ardelenii au fost învinşi fără drept de apel de către Sportul la scor de forfait, a amplificat problemele. Mai mult decât atât patronul Arpad Paszkany şi preşedintele Iuliu Mureşan par a nu mai fi pe aceeaşi lungime de undă. În timp ce Mureşan a lăsat să se înţeleagă că Andrea Mandorlini va fi demis, Paszkany a spus răspicat că antrenorul rămâne. „Nervozitatea din meciul cu Sportul a venit din impotenţă. Impotenţă fotbalistică. Împreună cu Madorlini au făcut pregătirea, împreună au lucrat tactic, împreună trebuie să scoată echipa din această stare. Rezultatul este mai mult decât ruşinos. Este de cacao, dar Mandorlini rămâne. Nu pot aduce acum alt antrenor. Va zice că nu poate garanta nimic pe termen scurt, că pregătirea nu a făcut-o el sau că nu el a adus jucătorii”, a spus patronului clujenilor, fără să precizeze dacă suma de 800.000 euro pe care ar trebui să i-o plătească antrenorului în caz de demitere constituie, şi ea, un motiv pentru păstrarea italianului.

Andrea Mandorlini are şansa să se revanşeze în runda următoare, când CFR Cluj primeşte vizita „pandurilor”. În cazul unei noi înfrângeri, italianul nu va mai avea ocazia să stea pe bancă şi la meciurile din grupele Ligii Campionilor. În pole-position pentru preluarea postului lui Mandorlini se află conaţionalul acestuia Nicolo Napoli.

CEARTĂ
„Câini” răi

Dinamo nu poate trăi în linişte. Şi atunci când toate merg strună, iar echipa câştigă şi, mai mult decât atât, face şi spectacol, cum s-a întâmplat în victoria de la Târgu Mureş, scor 6-2, „câinii” trebuie să găsească motive pentru a strica atmosfera. În minutul 90 al partidei cu FCM, Andrei Cristea şi Ousmane N’Doye nu s-au putut înţelege care dintre ei să execute lovitura de pedeapsă obţinută de golgheterul sezonului trecut. O regulă nescrisă spune că niciodată cel care obţine penalty-ul nu trebuie să execute, dar Cristea nu a ţinut cont de acest lucru, şi nici măcar de decizia lui Ioan Andone care-l desemnase pe senegalez. „Andrei va plăti pentru asta. Nu el trebuia să bată. Am stabilit înainte de meci ca Adrian Cristea sau N’Doye să execute. Andrei a vrut el să bată, ca să fie golgheter, dar trebuie să fie disciplină”, a spus Andone.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă