11.1 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialXabi Alonso şi-a prelungit contractul cu Real Madrid. Aici şi-ar putea încheia...

Xabi Alonso şi-a prelungit contractul cu Real Madrid. Aici şi-ar putea încheia cariera!

Xabi Alonso, unul dintre jucătorii de bază ai lui Real Madrid şi cel mai experimentat om pe care îl are la dispoziţie antrenorul Carlo Ancelotti, a ajuns la o înţelegere cu clubul său pentru a-şi extinde contractul pentru încă doi ani, conform Marca.

Temerile fanilor că l-ar putea pierde pe cel mai iubit jucător al lor au luat sfârşit o dată cu anunţul făcut de clubul madrilen. Cu toate că atacantul a fost liber de contract, putând semna cu orice alt club mare începând de la 1 ianuarie, el a decis să rămână alături de galactici. 

„Îmi face plăcere să vă anunţ că aceasta va fi casa mea pentru încă doi ani. Sunt foarte, foarte bucuros. Trăiască Real Madrid!”, a declarat Xabi Alonso.

Astfel Alonso, 32 de ani, ar putea rămâne la Real cel puţin până în 2016, fiind foarte probabil ca el să-şi încheie cariera pe Santiago Bernabeu, aşa cum s-ar putea întâmpla şi cu Cristiano Ronaldo.

Ronaldo declara încă de la finalul meciului Real – Celta Vigo 3-0, din ultima etapă, că este foarte probabil ca Alonso să ajungă la o înţelegere cu oficialii clubului.

Alonso este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai galacticilor, el fiind nu doar în graţiile fanilor ci şi ale preşedintelui sau noului antrenor, Ancelotti. De altfel Carlo Ancelotti l-a poreclit pe Alonso „Profesorul” datorită tenacităţii de care dă dovadă pe teren.

„Real Madrid şi-a asigurat în continuare serviciile unuia dintre membrii cheie ai lotului său, un jucător care a fost prima alegere pentru fiecare antrenor care a trecut pe la club de-a lungul timpului”, au declarat oficialii clubului la evenimentul în care Alonso şi-a prelungit contractul.

Alonso devenise la un moment dată o ţintă sigură pentru marile cluburi din Premier League, mai ales că mijlocaşul Realului intra în ultimele luni de contract.

Cele mai citite

Iulia Scântei, judecător CCR, opinie separată față de ceilalți judecători în cazul Șoșoacă

Curtea Constituţională nu are atribuţia de a verifica comportamentul, opiniile, afirmaţiile sau atitudinile unui candidat la alegerile prezidenţiale, toate acestea fiind aspecte de natură...

Atac rusesc asupra unei nave sub pavilion Palau în portul Odesa

O rachetă a ruşilor a lovit luni o navă sub pavilion Palau în portul Odesa, ucigând un cetăţean ucrainean şi rănind cinci cetăţeni străini,...

Armata română se va dota cu sisteme radar Sentinel

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vânzarea de sisteme radar de supraveghere aeriană Sentinel pentru România, a anunţat, luni, Ambasada Statelor Unite la...
Ultima oră
Pe aceeași temă