14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialWozniacki, fost număr 1 mondial WTA, părăsită de logodnic înainte de nuntă!

Wozniacki, fost număr 1 mondial WTA, părăsită de logodnic înainte de nuntă!

Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki, fost număr unu mondial WTA, trece prin momente grele după ce logodnicul său, jucătorul de golf Rory McIlroy a rupt logodna cu doar câteva luni înainte de nuntă. Cei doi erau logodiți de la începutul acestui an.

"Problema este la mine. Invitaţiile la nuntă trimise în week-end m-au făcut să îmi dau seama că nu sunt pregătit pentru ceea e implică o căsnicie. Îi doresc Carolinei toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună", a declarat McIlroy, potrivit mirror.co.uk. 

Rory McIlroy, în vârstă de 25 de ani, avea o relație cu jucătoare de tenis daneză începând din 2011. Nunata ar fi trebuit să aibă loc în luna august a acestui an, cu toate că cei doi au infirmat data nunții.

Vestea a venit pe neașteptate pentru milioanele de fani ai celor doi de pe Twitter, mai ales că McIlroy postase pe rețeaua de socializare o fotografie în care apărea alături de logodnica sa, în acest week-end, într-un restaurant din Monte Carlo.

Wozniacki, în prezent numărul 14 WTA, este singura jucătoare din danemarca fost număr unu mondial. 

Irlandezul este implicat într-un proces, pe care l-a intentat fostei firme care l-a impresariat. McIlroy susține că mai a plătit aproape 7 milioane de dolari pentru serviciile acestei firme, suma solicitată fiind nejustificat de mare.

 

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă